Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitol feltel jobban? Hogy...

Mitol feltel jobban? Hogy csaszar lessz vagy hogy szules?

Figyelt kérdés

En nekem programozott csaszarom lesz ket het mulva, es elege felek attol hogy beindul elobb es rendes szules lessz belole, mert arra nem keszultem fel lelekben egyaltalan.

Aztan belegondoltam hogy valaki ugyanennyire lehet a csaszartol fel.

A kerdes ebbol indult ki. Kivancsi vagyok kinek mi a nagyobb felelme.

2020. nov. 1. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
én a hüvelyitől. vagyis inkább a kiszolgáltatottságtól, hogy nincs ráhatásom, meg tulajdonképp senkinek, hogy mikor mi történjen. Ennél én kontrollmániásabb vagyok
2020. nov. 1. 21:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Én attól féltem, hogy császár lesz. 37 hetesen voltunk vizsgálaton, akkor még farfekvéses volt, úgyhogy jó esélyünk is volt rá. De hála Istennek következő héten megfordult, és végül simán született.
2020. nov. 1. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Én rettegtem a természetes szüléstől, a gondolatától is kisebb fajta pánikroham jött rám. A 36. hétre farfekvéses lett a babám. Nem adtak még időpontot a császárra, várni akartak hátha visszafordul, de rá 2 napra elfolyt a magzatvíz, így sürgősségi császár lett a vége. Örültem neki, hogy nem kellett órákat vajúdnom kínok között.
2020. nov. 1. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Mindkét terhességemkkor azon rettegtem, hogy nehogy császározni kelljen. Magától a vágástól, varrástól rettegtem. Végül természezes úton születtek, de a varrást így sem úsztam meg, mert mindkétszer szükséges volt a gátmetszés.
2020. nov. 1. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Én a császártól féltem. 12 napot késett a kiírt időponthoz képest. Mikor bejött a dokim azt mondta,ha nem haszna a méhszájtágító zselé,másnap császár. Szerencsere használt és egész gyorsan meg is született,burokrepesztés után 2,5 órával már a kezemben volt. Ha lesz következő baba,remélem ő is természetes úton fog születni.
2020. nov. 1. 22:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Terhességem elején a császártól rettegtem. Aztán ahogy telt az idő,nem akart befordulni. Már 35 hetes voltam,mikor mondta a dokim,készüljek a császárra is,mert ha faris marad,akkor császár.. 37.hét végén elment a nyákdugó,a vérnyomásom is magasabb lett így befeküdtem. 38.hetet töltöttem,nem fordult be. Amikor vége lett a 38 hétnek, utolsó uh is faros.. így egy reggel közölték,hogy délben császár.. kellemes csalódás volt, utána persze iszonyat fájt hetekig,de kibírható. Mint kiderült be sem tudott volna fordulni a babó,mert enyhe fokú kétszarvú méhem van,szív alakú. Ez csm.közben derült ki. Így ha a kistesó is későn kapcsol és faros marad legalább a 28.hétig,ő is csm.lesz. Jelenleg már a természetestől félek jobban,annyi horrorsztorit olvasok.. szóval már nem bánnám,ha maradna a műtét. Az egyetlen szívfájdalmam az,hogy utána 8 óra őrző és addig nincs velem a baba,csak 2x hozzák szopizni.
2020. nov. 2. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én végig rettegtem a természetes szüléstől, de úgy voltam vele, adok neki egy esélyt. 38 hetesen még farfekvéses volt a fiam, örültem mint majom a farkának. 39. hétre kaptam császárra időpontot. Előtte uh, fejjel lefelé van. Én ebből semmit nem éreztem, hogy mikor fordult meg, pedig 3900g-mal született. Én addigra teljesen lélekben felkészültetem a csm-re, amikor is a dokik közölte műtét lefújva.

40+5 naposan sírva kértem, hogy legyen császár. Belementek, másnap reggel befektettek és megcsinálták a műtétet. Életem legszebb élménye volt. Ha előtte éjszaka beindult volna a szülés, tuti nem császároznak meg.

Most újra terhes vagyok és rettegek még mindig a természetes szüléstől. Én sem tudom megmagyarázni, hogy miért.

2020. nov. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!