Mitol feltel jobban? Hogy csaszar lessz vagy hogy szules?
En nekem programozott csaszarom lesz ket het mulva, es elege felek attol hogy beindul elobb es rendes szules lessz belole, mert arra nem keszultem fel lelekben egyaltalan.
Aztan belegondoltam hogy valaki ugyanennyire lehet a csaszartol fel.
A kerdes ebbol indult ki. Kivancsi vagyok kinek mi a nagyobb felelme.
Az elsőnél fel sem merült bennem a csm lehetősége. 3 hetet voltam bent szülés előtt toxémia miatt. Indítottak majd 8.órában sürgősségi császár lett, utána komplikációk adódtak, lányomat elszállították.. Így elég traumatikus lett.
Másodiknál reménykedtem a sima szülésben, pofáncsapásként ért mikor közölte a dokim irány a terhesgondozóból 39.heti vizsgálatról a műtőbe mert kb alig tartja valami a hegem..
Másnap bélgyulladás.. Senkineksefrissenműtve..
1 hét ráhúzás..
Most karácsonyra vagyok kiírva, a program csm időpontja még nincs meg. Egyre jobban kezdek rettegni, főleg, hogy nem a dokim fog műteni.. Attól is félek, hogy esetleg ismét kissúlyú lesz mint első lányunk. Ha elindul idő előtt mert már 3 hete 2100 volt a méhszájértékem, 5 hete meg 1x.már voltam 10 napot kórházban.
Attól félek leginkább, hogy valami baj lesz a babával, vagy fejlődési rendellenessége lesz, ami a vizsgálatokon nem látszódott.
Hogy mennyit kell vajúdnom, vagy császár lesz, vagy rendes szülés, hidegen hagy. Csak ő legyen egészséges.
A császártól féltem. Nagyon.
Apás szülést terveztünk, minden szép és jó volt. De hiába vajúdtam 11 órát.. Fikarcnyit sem tágultam állítólag. Se vérzés, semmi. Csak a magzatvíz folyt el (otthon, éjfélkor).
A baba szívhangja leesett, úgyhogy császár lett.
Már voltak komoly fájásaim,ajánlgatták is a gázt, de nem kellett. Nem féltem a fájdalomtól.
De amikor a dokim kimondta, hogy a következő én vagyok a műtőben, na akkor nagyon megijedtem.. Szó szerint rettegtem tőle. De túléltük, és nagyon hálás vagyok neki, hogy nem kezdett el kézzel tágítani, meg mindenféle zseléket belém tenni.
A zsinór 3x volt a lányom nyakán... Megfúlt volna odabent (elszorította a nyaki eret neki,kicsit kék volt, mire kivették így is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!