Másnak is megmaradt hosszabb ideig a sárgás folyás?
12 hete szültem, hüvelyi úton. A 6 hetes kontrollon minden rendben volt, már akkor is jeleztem a dokinak, hogy megvan még egy enyhe barnás folyás. Kb 2 hete írtam neki, hogy még mindig van, és ritkán van kicsi alhasi nyomásérzés is (enyhe mensi előtti). Azt mondta, hogy tekintve, hogy a kontrollon minden rendben volt (rákszűrés is negatív), nem gondolja, hogy baj lenne. Úgy kell elképzelni, mint egy átlagos hüvelyfolyást, csak nem átlátszó/ fehér, hanem halvány sárgásbarna. Nem büdös, nem viszket, maga a hüvelyem nem fáj, a méhem sem érzékeny a nyomásra. Kizárólagosan szoptatok.
Más is tapasztalt ilyet? Van bevált módszer az elmulasztására? Próbáltam Lactofeel hüvelygélt, de a hüvelybemenetem még érzékeny, és ott rettentően csípi ez a tejsavas cucc, mikor hozzáér (az intim mosakodó is).
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!