Kipostázzák a gyerek taj kártyáját? Amíg nem indítom el a folyamatokat, ne szüneteltessem a munkanélkülimet, ugye?
Figyelt kérdés
Most töltögettem a családihoz meg a Tgyáshoz a papírjaimat és látom, hogy mindenhol kérik a gyerek taj számát. Akkor ezek szerint semmit nem tudok addig elindítani, amíg ez meg nincs?
És az anyaságihoz szükséges igazolást mikor kell kikérni?(mármint,hogy hányszor voltam terhesgondozáson), vagy elég a kiskönyv?.
2010. aug. 9. 08:34
1/5 anonim válasza:
Sajnos igen, addig semmit sem tudsz intézni. Ki fogják postázni, általában 2-3 hét az átfutási ideje.
Az anyaságihoz az igazolást nekem még a terhességem alatt állította ki a doki, nem is kellett kérnem. Sajna a kiskönyv nem elég.
2/5 anonim válasza:
Szia!A Taj kártyát kipostázzák kb szülés után 2 héttel.Anélkül nem tudsz semmit elintézni,mert mindenhez kell.Az anyasági támogatásról szóló igazolást a védőnő adja ki.Nekem szülés előtt ideadták a terhesgondozáson.Te nem kaptál?
3/5 anonim válasza:
Nekünk receptre mindig a képzett tajt irták. Én taj számom de 8assal kezdve.Majd megnézem hogy azokon a papirokon mit irtunk be,ugyanis lefénymásoltuk.
4/5 anonim válasza:
Nekünk nem postázták, be kellett menni csináltatni!
5/5 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, pont kb. egy órája jött meg a kártya. Kiküldték hivatalból és mindössze egy hét telt el!
:)
2010. aug. 9. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!