Miért van az, hogy a nők nem kérnek érzéstelenítést szülésnél, hanem inkább szenvednek? Ha fáj valamijük, és akkor sem vesznek be fájdalomcsillapítót, ha belepusztulnak. Ez miért van?
Nem kötekedni akarok, csak meg szeretném érteni az okát. Sok nő nem kér fájdalomcsillapítót szülésnél, hanem inkább szenved. Ennek mi az oka? Most én értem, hogy kibírható a szülési fájdalom, de nem lenne jobb enyhíteni? Miért szeretnek a nők szenvedni mégjobban, ha van rá lehetőség, hogy a fájdalmat valamilyen szinten tompítsák?
Van, aki akkor se szed be fájdalomcsillapítót, amikor megvan a havija, vagy éppen migrénje van. Miért jó ez? Nincs jogom ítélkezni, nem is teszem, és nincs jogom megmondani, hogy ki mit csinál, csupán érdekel, hogy ez miért van.
Nem az en fogfajasom volt es az anyuka maga irta h ettol szuletett nyitott szivvel.
Es igen tudom h a baba a gyulladastol is lehet beteg.
Én ilyen vagyok, amit leírt a kérdező. 100%-ban.
Gyógyszert nem szedek, csak ha NAGYON muszáj.
Fájdalomcsillapítót szinte soha, kb 10 évente 1 szemet.
Vajúdásnál ajánlották a gázt, de nem kértem.
Hogy miért??
Mert elviselem, kibírom.
Mert szülésnél úgy voltam vele, hogy erre lettem teremtve, és nem volt annyira fájdalmas,mint amekkora fájdalmat mutatott a ctg.
Mert a szervezetemet nem akarom kitenni a gyógyszer mellékhatásainak.
Fu én direkt azért mentem másik korhazba mint a korzetes hogy legyen lehetőségem EDAra.
Szerintem valahol felhaborito hogy az orvosetikaban szerepel a szenvedők fajdalmainak csillapítása, és a szülésnél meg jönnek az ezoterikus maszlaggal hogy azt meg éld meg. Haha most őszinten ha a főorvos urak is szulnenek már rég alap lenne a fájdalomcsillapítás (azokban az esetekben ahol ez biztonságos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!