Ügyeletben szültem, most lesz a 6 hetes kontroll, szeretnék adni az orvosnak hálapénzt, mert nagyon elégedett voltam vele. Mennyit illik adni, így hogy nem fogadott orvos? Aki mostanában szült, és adott, mennyit?
Huu de sokan a hálapénz ellen vagytok. Sajnos az a probléma, hogy januártól ezt bevezetik. Nem lesz orvos az ügyeletben! Miért nem? Mert magánrendelésein sokkal többet keres, én inkább azt fogja csinálni, és ott hagyja az államit. Vagy megy külföldre.
És sajnos, nem tetszik nekem sem, de ha valaki jó ellátást akar, akkor fizetnie kell. Neked szerencséd volt az ügyeletes dokival, szerintem adj neki nyugodtan. (Ha ő vizsgál a 6 hetesen)
Sajnos csak ezzel tudjuk itt tartani a dokikat, mert inkább mennek el :(
16 Ja meg véletlenül sem egy orvosnak és betegnek egyaránt élhető rendszert kell kialakítani. Neeeeeem. Igazad van. Csak szar és szar közül lehet választani és a regnáló vezetés csak szarabbnal szarabb verziokat léptethet életbe, ugye?! Es akkor az a hibás, hogy szar a rendszer, aki amúgy jót szeretne. Milyen beteg logika ez?! Senki nem mondta hogy amit most be akarnak vezetni az így jó. Nyilván szar. Ezért ágálnak az orvosok is. De ebből mit szűrsz le?! Hogy a hálapénz a jó. Nem azt, hogy már megint egy szar döntést hoztak... 🤦🏼♂️
Na ezért nem tud ez az ország kilábalni a diktatúrából, mert az ország x%-a egyszerűen igényli hogy a nyakába legyen borítva a szar. Aki meg megunja, és értelmes, elmegy. En is segghulye vagyok, hogy nem is tudom, miben reménykedem...
És tudsz ezért tenni valamit?
Nem.
Akkor? Mivel ez van, és lesz is még sokáig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!