Hogy lehet szülés után nagyon hamar bomba formába kerülni?
Én aztán sétálhatok napestig, egyetlen deka sem megy le rólam.
Kérdező, ha tuti eredményt akarsz, plasztikai sebésszel konzultálj. Csinál el zsírleszívást, majd megigazítja a bőrödet, esetleg helyre rakja a melledet.
Szoptattam es setaltam babakocsival vagy magamra kotozott gyerekkel. Hozzateszem 7-13 kilokat hiztam mindegyik terhessegnel.
Amikor letelt a 6honap amit a doki kert pihenni, elkezdtem otthon hasazni es guggolasokat plusz szamoltam a kaloriakat (tovabbra is szoptattam).
A "nagyon gyorsan" kategoria nekem az, amikor valaki elejetol tapszerezi a babat (emiatt ejszaka is alszanak) es edzoterembe jar. Ha nem vagy kipihent, tobbet eszel.
Nem kell lepontozni, akik azt írják genetika. Én nem csináltam semmi különöset, mégis szülés után 2 hónappal vékony voltam. 15 kilót híztam mindkét terhességnél, bár egy része víz volt, de pillanatok alatt levitte a szoptatás. Nem tornáztam, nem is sétikáltam. Azt se mondhatom, hogy hú de egészségesen étkezem.
Mégis két kilóval alá is mentem a terhesség elôtti súlyomnak, a mellem meg a szoptatás miatt teltebb volt, sose néztem ki jobban. Striám se lett, ez is genetika.
#15 a #7es válaszoló vagyok.
Én pont azt írtam, hogy rendszeres testmozgást iktattam be az életembe.
Eleve próbáltam egészségesen táplálkozni, tehát az nem változott így a terhesség alatt, annyi zsír nem is keletkezett rajtam.
A plusz testmozgástól izmosabb lettem.
Tehát jobban nézek ki, nem null munkával, de nem is kemény sporttal értem el. És nem is a szoptatás miatt (én se nem híztam, se nem fogytam miatta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!