Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet szülés után nagyon...

Hogy lehet szülés után nagyon hamar bomba formába kerülni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

Én aztán sétálhatok napestig, egyetlen deka sem megy le rólam.

Kérdező, ha tuti eredményt akarsz, plasztikai sebésszel konzultálj. Csinál el zsírleszívást, majd megigazítja a bőrödet, esetleg helyre rakja a melledet.

2020. okt. 9. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
43%

Szoptattam es setaltam babakocsival vagy magamra kotozott gyerekkel. Hozzateszem 7-13 kilokat hiztam mindegyik terhessegnel.

Amikor letelt a 6honap amit a doki kert pihenni, elkezdtem otthon hasazni es guggolasokat plusz szamoltam a kaloriakat (tovabbra is szoptattam).

A "nagyon gyorsan" kategoria nekem az, amikor valaki elejetol tapszerezi a babat (emiatt ejszaka is alszanak) es edzoterembe jar. Ha nem vagy kipihent, tobbet eszel.

2020. okt. 9. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell lepontozni, akik azt írják genetika. Én nem csináltam semmi különöset, mégis szülés után 2 hónappal vékony voltam. 15 kilót híztam mindkét terhességnél, bár egy része víz volt, de pillanatok alatt levitte a szoptatás. Nem tornáztam, nem is sétikáltam. Azt se mondhatom, hogy hú de egészségesen étkezem.

Mégis két kilóval alá is mentem a terhesség elôtti súlyomnak, a mellem meg a szoptatás miatt teltebb volt, sose néztem ki jobban. Striám se lett, ez is genetika.

2020. okt. 10. 01:26
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
#1 vagyok: én azért gondolom a genetikát felelősnek elsősorban, mert két héttel a szülés után majdhogynem bombább formám volt, mint terhesség előtt. A hasam addigra teljesen visszahúzódott, lapos lett, a terhesség alatt én fogytam (kevesebb kilóval jöttem haza a kórházból, mint ahogy teherbe estem), és valahogy az alakom is kicsit jobb lett, szélesedett a csípőm, vagy én nem tudom, de jobban homokóra formám lett, mint előtte. Pedig az égvilágon semmit sem csináltam, az egész terhességem végiglustálkodtam, nem mondom, hogy kizabáltam a kamrát minden nap, mert GDM-esként odafigyeltem azért, hogy mit eszek, de annyira nem vettem véresen komolyan a diétát, hogy az hasson, fogyni legalábbis biztos nem volt célom akkor. A szoptatás meg szerintem segít fogyni, legalábbis gyorsít a dolgon, mert most odafigyelek nem csak arra, hogy mit eszek (folytatva a szénhidrátdiétát), de a mennyiséget is korlátozom, viszont eddig bármikor próbáltam volna így fogyni, kínkeservesen mentek csak le a kilók, ilyen heti pár deka sebességgel max, most meg csak úgy szaladnak lefelé. Pedig ugyanúgy nem csinálok semmi extrát, a nagy "testmozgás" amit művelek, az párnaponta néhány guggolás, de inkább csak gerinctorna, hogy ne görnyedjek be folyton. 11 hetes a babám, és jobban nézek ki, mint évek óta bármikor. Szóval ez tényleg nagy mértékben a genetikán (is) múlik, de az csak segít jobban kinézni, a többi rész tényleg az odafigyelés, hogy ne egyek bizonyos mennyiségnél többet. A striákkal nem tudsz mit kezdeni, az meg aztán főleg hajlam kérdése, nekem a tejbelövelléskor a melleim egy éjszaka alatt nőttek két kosárméretet, képzelheted, ezt a bőröm mennyire nem hálálta meg, viszont a hasamon semmi csík nincs, pedig azért jócskán volt pocakom az utolsó hetekre már.
2020. okt. 10. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Jaj, hagyjuk már ezt "a szülés után jobban nézek ki, mint szülés előtt, ráadásul null munkával" kezdetű hazugságot! Attól, mert lefogytál, még nem jelenti azt, hogy jól nézel ki, ráadásul nulla erőfeszítéssel senkinek nem lesznek szép, izmos idomai. Ne mesélj be ilyeneket!
2020. okt. 10. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja bocs, akkor azért, mert másnak terheshasa van szülés után hónapokkal is, azért elképzelhetetlen, hogy valaki mázlista és simán lement minden extra? Én azért mondom, hogy semmit sem tettem ezért, mert nem tekintem személyes érdememnek a dolgot, nyilván genetikai lottót nyertem ebből a szempontból, de azért hadd ne legyen már hazugság. Nem most leszek fittnessmodell, de magamhoz képest igenis bomba alakom van. Egyébként több anyukát is ismerek, akik szintén pár héttel szülés után lapos hassal jelentek meg, közülük nem egy császáros, vagyis tuti nem kemény hasizomedzésekkel érték el ezt az eredményt. Nem tudom, ők mit tettek a dolog érdekében, de kétlem, hogy egy újszülött mellett bárki is heti 5x menne több órára edzőterembe. És ha meg valakinek alapból jó alakja van (kerek feneke, vékony combja, stb), azt nem nehéz fenntartani/visszahozni szülés után sem. Nekem ezek szerint a párnaponta 10-15 guggolás az pont megteszi a hatást. Ez van, én örülök a fejemnek, a kérdezőnek meg továbbra is azt tudom mondani, hogy ha valaki ilyen hamar jól néz ki szülés után, az elsősorban alkati kérdés, és nem lustaság vagy bármi egyéb hiba miatt tart tovább a dolog.
2020. okt. 10. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
De nem érted, hogy a bomba alak nem egyenlő azzal, ha lefogysz?
2020. okt. 10. 16:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Részemről a bomba alak = vékony és feszes test. Ha te bomba alak alatt mást értesz, az egy dolog, én ennek fényében válaszoltam.
2020. okt. 10. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:

#15 a #7es válaszoló vagyok.

Én pont azt írtam, hogy rendszeres testmozgást iktattam be az életembe.

Eleve próbáltam egészségesen táplálkozni, tehát az nem változott így a terhesség alatt, annyi zsír nem is keletkezett rajtam.

A plusz testmozgástól izmosabb lettem.

Tehát jobban nézek ki, nem null munkával, de nem is kemény sporttal értem el. És nem is a szoptatás miatt (én se nem híztam, se nem fogytam miatta).

2020. okt. 10. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!