Hogy lehet szülés után nagyon hamar bomba formába kerülni?
Elsősorban genetika.
Másodsorban a szokásos "trükkök": megfelelő táplálkozás és testmozgás. De ha nem olyan az alkatod, akkor ez lassabb folyamat lesz. A szoptatás segít még, állítólag.
Ha már előtte is abba voltál, és alatta se kapattad el magad.
Aki előtte se törődött magával, és alatta is nutellán élt, ne várjon szoptatástól csodákat.
5-6 jókat írt, mégis lepontozták.
Terhesség alatt is figyelni kell a táplálkozásra.
A 6 hetes kontroll után elkezdtem jógázni. 20 perc naponta (általában reggel, amikor még friss voltam).
Nem tudom neked mi a nagyon hamar, de én így 3 hónap alatt visszanyertem az alakomat.
Amikor kiváltottuk az ebédet szilárd étellel, akkor utána sétálni mentünk. Kialakult a megszokott útvonal és volt, hogy 2 órát sétálgattam.
Egy idő után jobb alakom lett, mint terhesség előtt.
Lehet lepontozni, mert jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. De egy jól kialakított napirend csodákra képes. És volt, hogy éjszaka nem aludtam, mégis megerőltettem magam.
A napi sétával rengeteget tudsz fogyni.
Én minden nap sétálok a lányommal, van hogy 10 km-t megteszünk. Egyre jobb az alakom.
Babaként gyűlölte a babakocsit, így mi kb 7-8 hónaposan kezdtük.
Persze mellette figyelek a kajára is.
Most tényleg letöröltettétek a kommentemet? Szerintem volt annyira hasznos, mint a figyelj oda terhesség alatt.
Mint gyakorló ex-kövér és frissen szült nő mondom, ha szar a genetikád, akkor a striáid és egyéb borzalmak örökre elkísérnek (ilyen esetben a bombaforma egy óriási oximoron), a felrántott kilókat pedig nagyon kiszámolt diétával és heti 4 konditerem/kardióval fogod megoldani. Ha szerencsétlen vagy, akkor az is lehet hogy csak szoptatás után.
Én amit a szüléssel leadtam, a szoptatás alatt visszaszedtem. Szó sem volt fogyásról, mire felszaporodott a tejem, már hat kilóval voltam több, és mindenféle szénhidrát megvonás (ami nálam a fogyást hozza 100g körül) azonnal megbosszulta magát. Már tápszeres a gyerek, most tudtam érdemben elkezdeni a károk felszámolását. Szóval így NE csináld, ahogy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!