Engem nem vágtak, viszont csúnyán szakadtam (ezt szülés közben nem éreztem). Egy nagyon erős érzéstelenítő spray-jel fújtak be, tényleg hatott, de azért azt érzed, hogy varrnak, csak nem fáj. Ellenben a hatás elmúltával 3 napig nem birtam ülni. Nagyon fájdalmas volt. A kontrollra gyógyult be. Amúgy a Panaromnak vannak jó termékei.
2020. okt. 9. 14:09
22/25 anonim válasza:
En vagyok aki pcst kert:
Tok erdekes mert van aki a mutettol retteg es van aki a huvelyitol. En pl sokkal nyugodtabb voltam a mutet gondolatatol mast meg kirazza a hideg. Mondjuk szerintem ezert kene itthon is valaszthatova tenni. Mindenkepp ugy szuld meg ahogy jobb neked!
Azert ha megis csaszi a vege akkor ne felj az elso felallastol nem olyan veszes es az utolso feloraban huzd lassan fel a terdeid majd 10 percenkent picit csusztasd felvaltva oket a feneked fele. Le is tudod tolteni a csaszarvonal Applikaciot ugyis unatkozni fogsz orakig. En a mutet utan vegig mobiloztam. A 8. Oraban allitottak talpra de van ahol a 6. Ora utan.
2020. okt. 9. 17:18
23/25 anonim válasza:
Bocsi neked max surgossegi cs lehet, akkor a veget felejtsd el amit irtam:) te biztos faradt lennel es aludnal egy jot nem mobiloznal.
2020. okt. 9. 17:19
24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a hasznos infókat!! :)
2020. okt. 9. 18:56
25/25 anonim válasza:
Adtak érzéstelenítô injekciót, amit nem éreztem, ahogy a vágást se. A varrás elôtt megint adtak injekciót, ami pici szúrás volt, nem vészes. A varrást nem éreztem. Ülni kellemetlen volt az elsô pár napban, de rájöttem, hogy azért, mert a vastag betét, amit kaptunk, nyomja a sebet. Lecseréltem vékony menstruációs éjszakai betétre, és rögtön tudtam ülni már. A kakilástól féltem, hogy fájni fog, de amikor oda került a sor, minimális kellemetlenség volt csak. Olyan kb. két hét után már meg is feledkeztem a vágásról. Felszívódó varrat volt, úgyhogy varratszedés nem kellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!