Hànyadik napon mentetek haza csàszàr utàn, èn a lányommal akkoriban 6 napot voltam bennt, de most szeretnèk előbb kijönni. Bolt aki a 4.- 5.napon màr hazament?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 11:39
11/16 anonim válasza:
5.napra mehettünk haza. Ez ott a protokoll
12/16 anonim válasza:
Hétfőn szültem du.
Így csak csütörtökön.
Következőleg szintén, csak esze szültem.
13/16 anonim válasza:
Kedden született a lányom, szombaton mehettünk haza. Ez +4 nap. 2016 Nyíregyháza
14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a vàlaszokat, nàlam is az volt utoljara h kèső dèlutàn csàszàroztak ezèrt a 6.nap. Ezuttal igyekszem gyorsabban làbra is àllni, akkor talàn 4 nappal megúszom.
2020. okt. 7. 15:50
15/16 anonim válasza:
Külföldön élünk, itt természetes szülésnél 24, császár után 48 órával kiengednek, ha semmi gond nincs. Én még Magyarországon szültem, és nem bántam azt a pár napot bent, nagyon sok segítséget kaptam. Persze akit vár otthon a másik gyerkőc, azt megértem, hogy sietne haza.
16/16 A kérdező kommentje:
Èn is külföldön èlek de szerintem sok különbsèg nincs itt is olyan 4-5 nap a protokoll.Èn igyekezni fogok.Igen, főleg a màsik gyerek miatt, nem nagyon szeretem anyósommal hagyni. Nem rosszindulat csak tudom h egyszerűen nem figyeli ugy ahogy kell. Ès ő mèg csak 14 hónapos.
2020. okt. 7. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!