Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vasárnap leszek a 40-dik...

Vasárnap leszek a 40-dik hétben, és már nagyon 'elfáradtam', már annyira szülnék, már olyan nehéz minden, más is igy van ezzel aki ilyen 'idős'?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én vasárnap lépek a 39.-be, de mondhatom már most mennék, mert ha ennél jobban elfáradok, akkor nem tudom mi lesz.

Nehéz persze, és én tehetetlennek érzem magam és még ma a boltba is 3 szor indultam mire sikerült, és néha éjjel is elegem van az állandó járkálásból, reggel meg mintha köveken aludtam volna úgy fáj az oldalam. Szóval megértelek.

--hihetetlen , de ilyenkor már terhesség szó szerint.

Csak kibírjuk valahogy, gondolj arra , hogy 1 héttel előrébb vagy mint én, hátha az feldob.

:))

Mielőbbi szülést kívánok!!

Móni

2008. nov. 28. 13:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is mielőbbi és könnyű szülést kivánok!
2008. nov. 28. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma léptem a 40.-be, a mai napra vagyok kiírva, de semmi jel egyelőre, hogy ma megindulna a szülés. Ma valahogy még jobban nyom lefelé ha ülésből felállok és menni akarok. Már mindennel úgy vagyok, hogy ahogy esik úgy puffan, nem érdekel, csak legyen már meg ez a kislegény -az sem érdekel, hogyan, csak egészségesen jöjjünk ki belőle- . Ezek az utolsó napok tényleg sokkal hosszabbnak tűnnek, mint az elmúlt 39 hét:D Kitartás!!!!:)

2008. nov. 28. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Megértelek! Én az első babámat 1 héttel túlhordtam, de úgy, hogy minden jel arra utalt: nem később, hanem előbb (kb. a 38. héten) fog megérkezni. Így az utolsó 2 hét számomra sokkal, de sokkal rosszabb és kimerítőbb volt mint az első 3 hónap amit szó szerint végighánytam/ájultam. Bízzunk a frontokban, most lesz hideg is, meleg is, hátha valamelyik beindítja a te babádat is! :) 38 hetes
2008. nov. 28. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Hétfőn töltöm a 39 hetet..már énis szülnék, pár napja olyan kis nyűgi vagyok, és most kezd el repedni a hasam is pedig már azt hittem megúszom..most már jöhetne a baba könnyebb lenne neki is mert már kicsi a hely...nagyon fáj ahogy mozog..és állandóan aludnék, éjjel meg óránként wc...

Hajrá...már nincs sok hátra :)

2008. nov. 28. 14:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Jaj lányok akkor szüljünk már meg!:) Az éjszakákat már nem is emlitem, a sok pisilés, már megfordulni is alig birok az ágyban úgy fáj már mindenem!

Mindenkinek gyors és könnyű szülést kivánok!!!

2008. nov. 28. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én holnapra vagyok kiírva, ma voltam pose-n, de semmi. Babó jól van, köszöni szépen, nem óhajt kijönni a jó meleg kis kuckóból. Én már úgy vagyok, hogy ha lehet a hétvégén már ne is jöjjön. Nyugodt vagyok, mivel legkésőbb jövő péntekre meg fog születni, mert szerencsére az orvosom nem vár tovább. Persze szeretném már a karomban tartani, de túlvagyok a mélyponton. Valahogy úgy érzem, magától is ki fog bújni. Kitartást lányok, már tényleg nincs sok vissza. Mindenkinek könnyű szülést, majd boldog babázást!
2008. nov. 28. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:

szia!Vasárnapra vagyok kiírva,de már nagyon szenvedek!:(

Elhiheted,hogy mennyire nehéz:(

2008. nov. 28. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én hétfőre voltam kiírva, azóta minden reggelt a klinikán kezdünk, hol nst-n, hol amnipscopian, de semmi változás, még jele sincs, hogy vmi is történne. Holnap reggel újabb amnioscopia. Nagyon feszült, ideges vagyok már több, mint egy hete, semmihez nincs kedvem, eddig naponta takarítottam, mostam, főztem, de most már minden nehezemre esik. Jól viselem magam, de nincs se agyam, se türelmem hozzá. :( És most már annyira nehéz elképzelni, hogy megtörténik. Biztosan, nem úszom meg, csak olyan, mintha ez az egész nem is velem történne, csak kivülállóként figyelgetem az eseményeket. Ti nem éreztek ilyet? Annyira furcsa. Mindenesetre mindenkinek gyors, könnyű szülést kívánok! Ja, és vki írja már meg, mi az a terheléses nst, vagy POS, mert én még nem hallottam. Akár privibe is jó lenne!

2008. nov. 28. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Utolsó válaszoló: Nem tudom, ugyan érdekel-e vkit, de azért írok. Ma reggel újabb amnioscopia után folyamatosan görcsölt hasam. kb 11 óra óta 3 perces fájásaim vannak. Délutánra hívtak vissza nst-re. Mire bementünk, már elég erősen fájt, de még tűrhető volt, újabb vizsgálat, mely szerint majd éjszaka biztosan beindul, de addig még menjek haza. Hát, sírógörcsöt kaptam. Mikor menjek vissza? Honnan fogom tudni, mikor indul be igazán? Amikor már elviselhetetlenül fáj. De nekem már most is nagyon elviselhetetlenül fáj. Hát hazajöttem, azóta itt fetrengek, hol gy, hol úgy, hol négykézlád, hol a kádban, de pokolian fáj, pedig még csak 1 ujjnyira tágultam. 2 fájás közt van egy perc, amit az írással töltök addig sem fáj annyira. Ráadásul ezt csak ülve lehet elviselni, máshogyan nem. Én mindent megpróbáltam, most négykézláb esik a legjobban, ha jön a fájás. Szóval, alig várom, hogy 10-kor bemenjünk, és végre megkapjam az EDAT! Remélem nem szúrják el! Szorítsatok nekünk!

2008. nov. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!