A régi MÁV-ból vasárnap is hazaengednek, ha addigra minden oké?
Figyelt kérdés
Valószínűleg úgy fog kijönni a lépés (progis császár), hogy vasárnap mehetnénk haza, ha minden rendben. De úgy hallottam, vasárnap nem lehet. Igaz ez? Nem szeretnék még egy napot ráhúzni... :(2010. ápr. 21. 10:31
1/5 anonim válasza:
Az ÁEK-ról van szó ugye?
2 szer szültem ott prog. császárral, de nem emlékszem mikor jöttünk haza, de szerintem tök mindegy milyen nap van ha letelik a 72 óra és nincs semmi gond már dobnak is ki:) .
Rengetegen vannak mindig úgyhogy nem szeretnek 3 napnál tovább benntartani ne félj!
Sok boldogságot a kisbabádhoz és komplikáció mentes szülést kívánok!!!!
Ha még nem szültél ott ne félj nagyon jó hely majd pár év múlva a 3. is ott szeretném szülni!
2/5 anonim válasza:
Vidéki megyeszékhely, itt vasárnap is van hazaengedés.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bár úgy lenne! :)
2010. ápr. 21. 21:04
4/5 anonim válasza:
Igen, az ÁEK-ből vasárnap is haza lehet jönni! Én is akkor jöttem volna ha közbe nem jött volna valami de így csak hétfőn jöttem. Sokan mentek haza vasárnap. Muszáj is, hogy hazaengedjenek hisz mi van akkor ha mindenki szombaton szül és tele van az osztály. Mindegy milyen nap van a szülészeten bármikor lehet bármi. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Hazaengedtek vasárnap! :))
2010. ápr. 27. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!