Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori, hogy a...

Mennyire gyakori, hogy a koraszülés megismétlődik?

Figyelt kérdés
A fiam koraszülött volt, 30. héttől négyszer kellett visszatartani a szülést, végül így is túl korán érkezett, (36 hétre ) Az ok a szülésnél derült ki, összenövések voltak a hasfalamban, ami miatt nem tudott már tágulni a méhem. ( Ezeket rendbe tették ugyan a császárnál, de már azóta is volt hasi műtétem ) Most ismét babát várok, rettegek a koraszülés veszélyétől.
2008. nov. 28. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, akkor ez nálad megint attól fog függni gondolom, hogy vannak-e újabb összenövések. Egyébként a védőnőm szerint koraszülés után várható, hogy ismét az lesz. Azért van bőven ellenpélda is, nem kell megijedni. Én pl. az vagyok. 34. hétre szültem az elsőt, a másodikkal ma léptem a 40.-be:)

2008. nov. 28. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és nagyon irigyellek, hogy másodjára sikerült teljesen kihordanod.
2008. nov. 28. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az elsőt 36 a másodikat 40,a harmadikat 39,a negyediket 36,és az ötödiket 30 hétre szültem.Szerintem ezt nem lehet tudni olyan sok mindentől függ,a te szervezetedtől,életmódtól,a babától stb..Én úgy gondolom van esély rá hogy hamarabb fog jönni a baba de az élet sokmindenre rácáfolhat.Én sok sikert kivánok neked és könnyű kismama hónapokat.
2008. nov. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!