Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Le kell szules elott borotvaln...

Le kell szules elott borotvalni ott lent?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 00:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
10: a kád túlfolyóján lévő visszatükröződő rész nagyon jó szolgálatot tett:-)
2020. okt. 3. 08:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos zuhanyzonk van csak:)
2020. okt. 3. 08:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én szültem, nem borotváltak, de nem is szóltak érte. Nem igazán érdekelte őket. Gondolom, ha zavaró tényező lett volna, leborotválták volna.
2020. okt. 3. 09:15
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez is, mint minden hasonló, a kórházi protokolltól függ. Én anno a Szt. Istvánban szültem, először 2000-ben, ergo több mint húsz éve és ott már akkor sem volt a protokoll réásze sem a borotválás, sem a beöntés, nekem nem is volt egyik sem. Nyilván nem festettem úgy, mint egy ősember, de a csupasztól nagyon távol álltam, mégsem érdekelte és zavarta a kutyát sem, pedig az igen tisztességes gátsebemet nem fél percig varrta a doktornő (Petik Dóránál szültem és Józsa Andrea volt a szülésznő), mondjuk már előre szóltak, hogy ilyen itt nem lesz, ha akarom, magamnak megoldhatom, ők biztosan nem fognak vegzálni ezzel. Közel 10 évvel később sem piszkáltak ilyesmivel, (másik "gárda") mondjuk akkor elve nem is lett volna mit leborotválni.
2020. okt. 3. 10:01
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
Itt mindenki dzsungelharcos? :D kajak dzsumbujjal szexeltek meg minden? Se gyanta, se fazon, semmi?? Huvelynel szőrös.. Te Jó isten... Milyen lehet popsinál😂😂😂 természetesen én igényes voltam terhessegem alatt is, párom sem dzsungelharcos hogy keresgelje a dolgokat, eszembe nem jutott volna szőrösen szülni menni.
2020. okt. 3. 10:08
 16/25 anonim ***** válasza:
59%
Én is ezen röhögtem, utolsó. 🤣 2. vagyok.
2020. okt. 3. 10:17
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok dzsungelnyuszi, de 99-ben, mikor terhes lettem még csak rövidítettem és fazonra szőrtelnítettem. Mikor pedig szülni mentem a férjem már hónapok óta nem volt itthon (jó okkal, ami a kérdés szempontjából nem lényeges), aznapra futott be és kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy erre megkérjem, én már egyáltalán nem értem akkor el és annyira extrém érzékeny is volt a bőröm, hogy amennyire tudtam már mindenhol csak rövidítettem előtte is, hogy ne gyulladjon folyton be,egyszerűen nem tűnt fontosnak ezzel bárkit vegzálni. Körülbel a kétezres évek elején szoktam át a full gyantázásra, amit ugye kozmetikus végez azóta is. Nem vagyok és sosem voltam igénytelen, akkor pont így jött ki, a szexuális életem pedig igazán örvendetes módon így 46 évesen is teljesen rendben van. Való igaz, én anno a huszas éveim derekáig csak fazont toltam és rövidítettem, a fenekemben meg genetikailag, vagy a fene tudja miért, sosem nőtt szőr, ezt komolyan mondom, én sem értem. Jók vagyunk csajok, megbeszéltük akkor ezt is egymás között. :D Pont a nővéremmel került ez szóba nemrég, ő még életében nem volt full csupasz, sőt a férje évekig próbálta a natúr fazonra rávenni, de azt maga miatt nem akarta már, így megszületett az igazított forma kompromisszumként. Nem vagyunk egyformák, így van ez jól. Azért ez korosztályos dolog is, én még a régi hetvenes évekbei, nyolcvanas évek elején készült strandfotókon látom, ahogy a szüleim korosztályabeli nőknél oldalt kibugyant a dzsungelnyuszi, hejj, tudnék mesélni mik voltak akkortájt a szabin, a hónaljkutya például teljesen általános volt, mondjuk én azt mindig is leszedtem, mert úszó voltam, így a lábammal együtt szörtelenítettem egyből, amint nőni kezdett anno. Most meg ugye már régóta csupasz, de az uramat ismerve ez törné le legkevésbé a kedvét, nála az igénytelenség nem itt kezdődik, ez ízlés kérdése és a párnak legyen megfelelő, az a lényeg, nem? Szerintem az sokkal kiávándítóbb, ha valaki (nem betegség okán persze) vágási sertés méretűre hízik idővel, mert hogy már szült két gyereket és valószínűleg inkább vonzódik a mai napig 54 kilómhoz az uram, mintsem a legyantázott vaginámhoz. Bájdövéj. Jót mulattam most én is, köszönöm ezt a diskurzust!
2020. okt. 3. 11:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból borotváltam/borotválom ottlenn. Zuhanyzónk volt míg terhes voltam, 1x nem okozott gondot. Tükör sem kellett, meg tudtam oldani megszokásbol, ráérzésből.

Egyébként ha nem csupasz a gát, hüvely környéke akkor borotválnak. A szomszéd szülőszobában levő csajt pont hallottam végig, neki bele is vágtak valahova, mert a szülésznő mondta, hogy ne ijedjen meg, csak az vérzik.

2020. okt. 3. 11:41
 19/25 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Nem tart sokbol le szedni. Lehet attol meg kivancsi voltam. Lehet a nagy pocival nehez lesz nem tudom meg nem voltam terhes.

Es miert igenytelenseg a szor? Az egy fajta vedomechanizmus is. Mindegy egyebkent a parom azt szereti ha szoros... van ilyen.

2020. okt. 3. 15:01
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Én az első terhességemmel veszélyeztetett voltam, volt egy komoly vérzésem, feküdnöm kellett, kemény volt a hasam állandóan, mozogni se mertem. Szóval van az a szitu, hogy nem ez a prioritás. Így is 34. hétre szültem, szóval teljesen váratlan, még ha akartam volna, se tudtam volna felkészülni ilyen téren a szülésre.
2020. okt. 3. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!