Le kell szules elott borotvalni ott lent?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 00:15
2/25 anonim válasza:
Örülnek neki, de megcsinálják, ha szőrös, csak te jársz rosszabbul. 50 ft-os eldobható borotva szárazon... gondolj bele.
3/25 anonim válasza:
Dehogy kell. Nem elvárás, és egyik orvost, szülésznőt sem zavarja. Max, akkor szedd le, ha te úgy kényelmesebben érzed magad. De maga a szülés, nem erről szól, hogy valaki szőrös e odalenn, vagy sem.. komolyan, egyesek úgy írják, mintha elvárás lenne.
4/25 anonim válasza:
Én nem borotváltam le, csak rövidre vágtam. De a szülésznő leborotvalt a 2 perces fájások közben. Azt mondta sokkal könnyebb dolguk van úgy.
Tehát le kell, ők max akkor nem nyúlnak hozzá, ha már nincs rá idő.
6/25 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott nem borotválják le, ha a kismama nem szeretné. Viszont tájékoztattak, hogy így jobban látják az esetleges repedést/szakadást, és így a varrás is könnyebb.
7/25 anonim válasza:
Ha te nem, valoban szuleszno csinalja eldobhato borotvaval szarazon. Jobb otthon.
8/25 anonim válasza:
Semmiből nem tart otthon letolni legalább a hüvely és gát környékén. Én kétnaponta borotváltam a 38. héttől, mindenkinek könnyebb volt. Menstruáció idején sem szeretem a vércafatos susnyást, szülés után pedig még könnyebb volt tisztának érezni magamat, pedig gátmetszésem sem volt.
9/25 anonim válasza:
Kétnaponta borotváld. Én pont beleestem még. 😁
A lánynak mellettem szárazon szedték le. Ki tudja, hogy új volt-eca borotva..
10/25 anonim válasza:
#8 alapvetoen egyetertek veled, kiveve a semmibol nem tart-ot, nekem 35.heten wcre allitott tukorben fejlampaval sikerult megpillantani mi is van alul:))) a megoldas a ketnaponta kapirgalas, de eleg maceras:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!