Nem lehet most szülésznőt fogadni, ahol szülök. Az orvosom fogadott. Ha elégedettek leszünk, neki 10x adjuk a magánrendelés díjának varráskor/varratszedéskor.
Ha a szülésznővel meg vagytok elégedve, de nem fogadott, ti mennyit adnátok? 20-30.000 ft? Vidék.
Fogadottnak adtam 40-et, aki a terhesség megállapításától nyomon követte az eseményeket, minden ultrahangot, vérvételt és vizsgálatot ő csinált a fogadott orvossal, sosem kerültem idegen kezekbe.
Egy ügyeletes kedves, támogató szülésznőnek szerintem jóval kevesebbet adnék, mert neki nem került plusz idejébe a gondozásom.
2020. szept. 19. 23:29
5/11 anonim válasza:
Neki kéne fizetnie hogy az én gyermekemet a kezében tarthatja átmenetileg.
2020. szept. 19. 23:31
6/11 anonim válasza:
5-ös.................
Istenkirály xDD
2020. szept. 19. 23:31
7/11 anonim válasza:
Nem volt szülésznőm, igazából csak a kitolásnál volt ott a dokimmal, beöntést sem kaptam, borotválni sem kellett. 5000et adott a férjem. 2x így szültem. Harmadjára fogadtam, végül nagyon örültem, hogy ott volt. Férjem nem tudott jönni szülésre, a szülésznő sokat jelentett. Beszélt hozzám, elterelte a figyelmemet (már amennyire tudta). Itt volt beöntés borotválás. Végül császár lett, utána is segített. Neki akkor 50et adtunk. Szerintem nem szokott ennyit kapni, mert nagyon hálás volt. 2 hétig voltunk még bent a baba miatt, minden másnap jött meglátogatni.
2020. szept. 19. 23:40
8/11 anonim válasza:
Háromszor szültem, egyszer sem fizettem senkinek.
2020. szept. 20. 03:04
9/11 anonim válasza:
5-ös válaszoló azért el ne szállj magadtól 😂😂😂
2020. szept. 20. 04:58
10/11 anonim válasza:
Első alkalomma 20e ft-ot
Dokinak 150et
Második alkalommal nem lehetett dogadni orvost sem
Akartunk adni nekik...
Nem fogadták el!
A csecsemőosztályra vittünk egy nagy csomagot - kávé kekszek csokik teák....stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!