Fogadtunk szülésznőt, de nem mondott árat, Ti mennyit adnátok neki?
Figyelt kérdés
Persze abba az esetben ha megvagytok vele elégedve,mert ez majd csak szülésnél fog kiderülni2013. szept. 30. 11:29
1/4 anonim válasza:
Kérdezd körbe más mennyit szokott neki adni, ez elég hamar kiderül. Aztán abból könnyű mérlegelni ti mennyit tudtok adni.
2/4 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hogyan áll hozzám a szülés előtt, alatt és után.
Nekem úgy ajánlottak szülésznőt, az első pillanattól nagyon szimpatikus volt. A szülésig kapcsolatban álltunk, gyakran beszéltünk telefonon, tanácsokat kértem tőle, mindig segített. Ha esetleg nem volt elérhető, mindig visszahívott. A szüléskor pont szabadságon volt, de mikor hívtam, előbb beért a kórházba, mint mi, és utána is minden nap bejött, hogy minden oké-e. Sőt, miután hazajöttünk is gyakran hívtam, mert a védőnőm egy igazi idióta, és tőle kaptam segítséget.
Ez 3 éve volt, 20.000 Ft-t adtam neki, most megint babánk lesz, újra őt választottuk, 30-40 körül gondoltam, majd meglátjuk, hogyan állunk akkor anyagilag.
28 hkm
4/4 anonim válasza:
Mi 50-et szánunk a miénknek. Sote 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!