Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hirtelen meggondolta magát a...

Hirtelen meggondolta magát a férjem apás szüléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Meg vagyok lepődve. 38 hetes vagyok. Héfőn mondta az orvosom, hogy nincs "folyosós" szülés csak apás: ha megvan a baba, apuka mehet haza. Mondtam a férjemnek, hogy nem esik jól a tudat, hogy nincs ott a folyosón, de ez van. Erre ma a semmiből közölte, hogy napok óta gondolkodik rajta és annyira várja a lányunkat, hogy szeretne bejönni, vegyünk apás szülés szettet.

Nem készültünk fel erre annyira? Én se? De örülök neki. És Ő se? Nem tudom, hogy reagáljak.

2020. szept. 15. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
4es válaszoló miért viselte meg apukát a császár? Nem lát semmit a műtétből normális esetben.
2020. szept. 16. 07:49
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
#11 de látott. A vér, a szenvedés megviselte, de azt mondta nem bánta meg. Nem Mo-n történt
2020. szept. 16. 08:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt valami ferdítés van 4-es.

El van takarva mell alatt az anya egy sátorszerű paravánnal. Melyik ország?

Nálunk, szintén külföld, végig a jobb oldalamon ült a fejemnél és beszélgettünk, semmit se látott, sőt mikor elment képeket csinálni arról ahogy kicsit áttörlik ( a labam irányába) se látott semmit a sátorszerű paraván miatt.

Utána neki kellett tartani 45 percig a fejem mellett, hogy egy icipicit legyen aranyóránk, utána 2 órát 3-asban voltunk egy külön szobában, félhomályban.

Az az ember szerintem nem látott vérz, személy szerint nem hiszek neki.

2020. szept. 16. 08:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így zajlik.

2020. szept. 16. 08:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Huh 4es. Nem semmi. Nekem volt már császárom...csak azért gondoltam, hogy nem láthat semmit az apuka, mert a párja fejénél ül és minden el van takarva. Én sem láttam semmit. Szenvedni pedig egyáltalán nem szenvedtem a műtét alatt...előtte a vajúdás alatt sokkal rosszabb volt.
2020. szept. 16. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
Nem feltétlenül a fejénél ül. Az én ferjem a szülészorvos mellett állt, és bizony premier planban nézte, ahogy kicsusszan a fiúnk. Nem volt semmiféle paraván. Minek lett volna, ki elől takart volna? Csak a férjem, én, és a szülésben segedkezők voltak bent. Látott vért, szetszakadó puncit, mindent. Megnézte a lepény születését is és az összevarrásba is belenézett. És nem bánta meg, sőt. Úgy erzi, az első gyerekénél, amikor csak a fejnél állt, kihagyott így valami nagyszerűt. Nem törvényszerű a paraván és a szülő nő fejénél szemlesütve ácsorgás.
2020. szept. 16. 10:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ja, hogy császárnál. Bocs. Arról nincs tapasztalatom.
2020. szept. 16. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!