Hirtelen meggondolta magát a férjem apás szüléssel
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Meg vagyok lepődve. 38 hetes vagyok. Héfőn mondta az orvosom, hogy nincs "folyosós" szülés csak apás: ha megvan a baba, apuka mehet haza. Mondtam a férjemnek, hogy nem esik jól a tudat, hogy nincs ott a folyosón, de ez van. Erre ma a semmiből közölte, hogy napok óta gondolkodik rajta és annyira várja a lányunkat, hogy szeretne bejönni, vegyünk apás szülés szettet.
Nem készültünk fel erre annyira? Én se? De örülök neki. És Ő se? Nem tudom, hogy reagáljak.
4es válaszoló miért viselte meg apukát a császár? Nem lát semmit a műtétből normális esetben.
2020. szept. 16. 07:49
12/17 anonim válasza:
#11 de látott. A vér, a szenvedés megviselte, de azt mondta nem bánta meg. Nem Mo-n történt
2020. szept. 16. 08:08
13/17 anonim válasza:
Szerintem itt valami ferdítés van 4-es.
El van takarva mell alatt az anya egy sátorszerű paravánnal. Melyik ország?
Nálunk, szintén külföld, végig a jobb oldalamon ült a fejemnél és beszélgettünk, semmit se látott, sőt mikor elment képeket csinálni arról ahogy kicsit áttörlik ( a labam irányába) se látott semmit a sátorszerű paraván miatt.
Utána neki kellett tartani 45 percig a fejem mellett, hogy egy icipicit legyen aranyóránk, utána 2 órát 3-asban voltunk egy külön szobában, félhomályban.
Az az ember szerintem nem látott vérz, személy szerint nem hiszek neki.
Huh 4es. Nem semmi. Nekem volt már császárom...csak azért gondoltam, hogy nem láthat semmit az apuka, mert a párja fejénél ül és minden el van takarva. Én sem láttam semmit. Szenvedni pedig egyáltalán nem szenvedtem a műtét alatt...előtte a vajúdás alatt sokkal rosszabb volt.
2020. szept. 16. 08:42
16/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül a fejénél ül. Az én ferjem a szülészorvos mellett állt, és bizony premier planban nézte, ahogy kicsusszan a fiúnk. Nem volt semmiféle paraván. Minek lett volna, ki elől takart volna? Csak a férjem, én, és a szülésben segedkezők voltak bent. Látott vért, szetszakadó puncit, mindent. Megnézte a lepény születését is és az összevarrásba is belenézett. És nem bánta meg, sőt. Úgy erzi, az első gyerekénél, amikor csak a fejnél állt, kihagyott így valami nagyszerűt. Nem törvényszerű a paraván és a szülő nő fejénél szemlesütve ácsorgás.
2020. szept. 16. 10:01
17/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja, hogy császárnál. Bocs. Arról nincs tapasztalatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!