Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt sokgyerekes(3+) nők?

Vannak itt sokgyerekes(3+) nők?

Figyelt kérdés
Mennyire tágult ki a hüvelyetek? Tudom hülye kérdés,de nagyon rossz dolgokat hallok férfiaktól.
2020. szept. 13. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Sem én, sem a férjem nem veszünk észre számottevő különbséget. Én jobban élvezem a szexet a szülések óta, ő meg ettől is jobban begerjed, hogy látja/hallja/érzi, hogy nekem jó. 1 császár, 3 természetes szülés.
2020. szept. 13. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező. Ezt a kérdést átfogalmazva tedd fel a szexes rovatba. Na majd ott férfiak megmondják.

Az en ferjem is azt mondja, hogy ugyanolyan. De egyértelműen kamuzik.

2020. szept. 13. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

A hüvely szülés után teljesen visszahúzódik, ha nincs egyéb egészségügyi probléma, pl hüvelysüllyedés.

Viszont erösen javasolt az intimtorna, mert az a hüvelyfal izmait erösíti, és ezért érezheti a párod szükebbnek, vagy ha túl lazák az izmok tágabbnak a hüvelyt. Az intimtornával jól karban lehet tartani, emellett az inkontinenciát is meg lehet vele elözni.

Nekem egyértelmüen feszesebb lett a hüvelyem, miután elkezdtem az intimtornát, a páromnak elötte nem szólvam róla, és egy idö után megjegyezte, hogy valamiért az utóbbi idöben sokkal feszesebbnek érez, mint korábban bármikor. (Négy gyerek után vagyok)

2020. szept. 13. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Hát a volt férjem úgy jellemezte, hogy harangozni lehet bennem, aztán el is hagyott egy 21 évesért.
2020. szept. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!