Mit tegyek, ha nem múlik el a szülés utáni depresszió?
Figyelt kérdés
Voltam pszichológusnál, pszichiáternél, gyógyszert is szedek, de semmi eredménye már lassan 2. hónapja. A legjobban a sírás zavar. Amíg el nem kezdtem a terápiát, addig mindig visszatartottam a sírást (max 3-4 könnycsepp kijött), és most meg mondták, hogy ne tartsam vissza, ha rám jön a sírógörcs, hanem engedjem ki. Mióta kiengedem, akkor meg nem tudom abbahagyni, van, hogy másfél órán keresztül csak zokogok és sírva elalszok. Amivel az a baj, hogy amikor felkelek, akkor azt érzem, hogy nehézkesek a szemeim, és olyanok, mintha be lennének dagadva, pedig nincsenek. És a sok sírástól fájni szokott a fejem is.2020. szept. 11. 17:16
1/2 anonim válasza:
Pedig jobb lesz hidd el. Én is azt hittem örökké ez lesz már ilyen az életem 30 év múlva is ez lesz. Én atjutottam a tul partra. De nem 2 honap volt hanem a durva rész 3 4 hónap de kb 1 eves kora után lett olyan h azt mindtam ezt is már jó.
2/2 anonim válasza:
jobb lesz tényleg de két hónap alatt nem fog elmúlni. nekem már kb a kislányom születése óta van, nagyon durva időszakom mentem keresztül, gyógyszerek öngyilkossági gondolatok. most 10 hónapos, és azt mondom hogy már egy kicsit jobb, de még mindig vannak még periódusok. nekem ami igazából segített hogy nagyon sokat ki mozdultam, illetve hogy egyedül is tudtam lenni a baba nélkül, meg mellette tanulok. szóval babázás on kívüli célok is segíteni tudnak, kívánom hogy minél előbb jobban legyél. ölelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!