Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megszülők a kiírt időpontra?...

Megszülők a kiírt időpontra? Lehet túlhordom?

Figyelt kérdés
40 hétben járok és vasárnapra vagyok kiírva,de a dokim kedden azt mondta,hogy zárt a méhszáj,de a méhnyak az megrövidült!
2008. nov. 27. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A pici majd eldönti, mikor akar jönni...

Ha túl is hordod nem valószínű hogy még egy hónapig, max pár nappal. Relatív az az időpont amit mondanak. Lehet valójában hétfőn kell majd a babádnak megszületni, és meg is fog.

HA esetleg előbb jön, hát.. Az is lehet.

2008. nov. 27. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem végig zárt volt a méhszájam és egy napot hordtam túl.
2008. nov. 27. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem a 39.héten minden tünet előzmény nélkül, este elfolyott a magzatvízem.nem is volt fájásom, teljesen zárt voltam.hajnalra indultak a fájások, és reggel 9re totál nyitva ,készen voltam mindenre.

csak babó nem akart leindulni, így császár lett a vége.

sok boldogságot

4hónapos kisfiú anyukája

2008. nov. 27. 16:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam,hogy jóslok vannak,most is görcsölők meg nyílal ott alul,de ennyi!Na meg a derekam:s

Köszi a válaszokat!

2008. nov. 27. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én szombatra vagyok kiírva, de sem josló fájás, se semmi jel, hogy ki akarna bújni. Holnap megyek POSE-ra, abban bízom, hogy talán megindítja. Engem is bíztatnak, hogy bármikor beindulhat, akkor is, ha zárt a méhszáj. Könnyű szülést!
2008. nov. 27. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ha túl is hordod, az max. 2 hét lehet, többet ugyanis nem engednek, ez törvényileg szabályozva van! Sok kórházban már 1 hét után megindítják a szülést. Egyébként a babáknak csak 5 %-a születik a kiírt időpontr, 1-2 nap plusz/mínusz nem számít, simán megszülhetsz, abrátnőm mindehárom gyerekét úgy szülte, hogy végig zárt volt a méhszája és nagyon gyors, könnyű szülései voltak. :)
2008. nov. 27. 17:20
 7/10 A kérdező kommentje:
POSE sz milyen vizsgálat!
2008. nov. 27. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A POSE az terheléses NST, ugyanúgy két kis készüléket tesznek a pocidra, az egyikkel a babaszívét nézik, a másikkal a fájásokat, de közben kapsz oxitocinos infuziót, ami összehúzodásokat okoz, és így figyelik, hogy az összehúzódásokra hogy reagál a baba szive. Oxitocinnal csinálják a szülés indítást is.
2008. nov. 27. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. nov. 27. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

3.válaszoló vagyok.

a minden tünet,előzmény nélküliséget pont arra a napra értette.nekem kb. a 32.héttől folyamatos joslóim voltak, már olyan is volt, hogy indultunk volna a kórházba aztán megszűnt.

de az nap csuda jól éreztem magam, még mondtam is hogy ez a gyerek meggondolta magát, mégse akar kijönni.

aztán este viccből rúzzsal egy pálcika embert rajzoltam a pocakomra, párom jót nevetett rata,lefényképeztük,lemostam,elvonultunk aludni, mire kényelembe helyeztem magam, pukk (mert lehet érezni) elfolyt a magzatvízem

:)

2008. nov. 27. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!