Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit hagyok ki, ami még kellhet...

Mit hagyok ki, ami még kellhet a pakolásnál?

Figyelt kérdés
Még nem pakolom a kórházi csomagot, de már egy komódba "gyűjtögetek" és kíváncsi lennék kinek mi hiányzott, mit felejtek el, ami fontos. Tehát magam részére:3 minőségi hálóing, szoptatós melltartók, melltartóbetét, kényelmes fehérneműk,meleg papucs, zuhis papucs, meleg zoknik, téli köntös,4 db törölköző(nagy, közepes, 2 kicsi) 4 db chicco szülés utáni eldobhatós bugyi, 10 db giga betét,1 cs. éjszakai always betét, automata mellszívó, mellbimbókrém, tejszaporító tea, aloe spray kézfertőtlenítö spray, dettol fert.kendők,pampers törlőkendő,zsepi,wc papír, tisztálkodó szerek, papírok,töltő, telefon, szívószál, pohár,víz,nasi-rágcsi,wellpur nyakpárna. Babának:pelus, krém, törlőkendő, pár ruci, sapi, kesztyű, zokni, cumi, cumisüveg,meleg becsavarós pléd/pólya, textil pelus.
2020. aug. 31. 22:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
Tena felnőtt pelenaka. Nagyon elleneztem, de muszáj voltam hozatni a férjemmel, nagyon jó.
2020. szept. 1. 09:19
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat meleg van a gyermekágyas osztályon télen-nyáron, nem kell meleg ruhával készülni. Amúgy szerintem tök jól összeszedted. Szülésre én külön pakolnék pilóta kekszet és vizet. Én viszek műanyag tányért és evőeszközöket meg szalvétát, rebesgetik, hogy kelleni fog :/ a kisbabának adnak kórházi ruhát? Nálunk adnak, én sem viszek, csak érdemes rákérdezni. Benti ruhával én is hadilábon állok, de úgy vagyok vele, hogy azt a két napon fél lábon is kibírju, viszek valamiket, aztán maximum a férjemmel küldetek fel még ruhát,ha kell. Hazavivőset is ő fogja hozni, annyira lutri, hogy mekkora lesz a fiam...
2020. szept. 1. 11:37
 23/36 anonim ***** válasza:
86%
Saját tányér, evőeszköz, pohár, szalvéta, esetleg egy konyharuha. Sterilizáló zacskó jó találmány, kórházba én is azt vittem.
2020. szept. 1. 12:16
 24/36 anonim ***** válasza:
42%
13 vagy bárki aki írta, hogy valamit nem engednek... aruljatok már el, ezt hogy kell elképzelni? Mi az, hogy nem engednek cumisuveget vagy mellszivot? Engem komolyan érdekel.
2020. szept. 1. 12:34
 25/36 anonim ***** válasza:
46%
24: úgy, hogy minden alkalommal szólnak érte, ha előkerül. Ahol én szültem, az bababarát kórház, ha valaki pótol, ahhoz adnak fecskendőt és megmutatják hogy kell. Gyorsan meg lehet unni, ha félóránként szólnak, hogy szoptatás van, nem cumiztatás.
2020. szept. 1. 12:40
 26/36 anonim ***** válasza:
14%
25 tehát akkor csak nem tiltják meg, csak beszologatnak. Mást nagyon nem tudnak csinálni. Persze akit ez érdekel, meg megunja... engem nem érdekelne. Nekem pl fejnem kellett a kórházban, mivel a fiam inkubatoros volt légzés segítésen és szopni se tudott. Aki elem állt volna egy fecskendovel, annak nagyon határozottan megköszöntem volna a segítő szándékot és beontottem volna a cumisuvegbe a tejet. A kisfiam nem tudott szopni. 40 perc alatt 5 ml mikor már 60-at fejtem 15 perc alatt. Nálam is próbálták mondogatni, hogy tegyem mellre. Itt is csak megköszöntem a jó szándékot és tettem, amit gondoltam. Nem kell ezeket túlgondolni, csak intelligensen kell hozzáállni. Neki ki van adva, hogy mit mondjon, te meg ha szépen válaszolsz neki és csinálod, amit gondolsz, akkor ennyi.
2020. szept. 1. 12:57
 27/36 A kérdező kommentje:
Nálunk adnak a babának ruhákat, hagyományos pólyába hozzák be, de már olyat is hallottam, hogy nagyobb méreteket adnak rájuk, ami épp kéznél van vagy nem tudom miért,így ajánlatos vinni pár cuccot neki :D Lehet hülyét kérdezek, de evőeszköz és tányér minek? Nálunk egész jó a kaja, így nem gondolom, hogy kéne behozni nekem bármi kaját pluszban. Én úgy tudom, ha már beindult a szülés nálunk sajnos inni sem lehet, nem hogy enni :/ Egyébként én 50 es méretű ruhákat nem is vettem... Lehet kellene pár db?
2020. szept. 1. 14:03
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem adtak evőeszközt nalunk sem 🙂 csak műanyag tányérban hozták a kaját, de evoeszkoz mem járt melle. Plusz a reggeli/vacsora is fóliában vagy szalvétában volt csak. Uh. Pohár, tányér evoeszkoz kellett. De lehet, korhazankent eltérő.
2020. szept. 1. 14:06
 29/36 A kérdező kommentje:
Az igen... Érdekes. Nálunk ha mentem fel az osztályra pl. sebészetre mindig rendes porcelán tányérban hordták szét a kaját, fém evőeszközökkel. Gondolom a szülészeten sincs másképp, de erre is rákérdezek, köszönöm :)
2020. szept. 1. 14:32
 30/36 anonim ***** válasza:
Aranyèr pàrna... èn egy nyakpàrnàt hozattam be ès èletet mentett.
2020. szept. 1. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!