Pinky1981 kérdése:
Ausztriában, Linzben fogok szülni. Milyenek az orvosok?
Figyelt kérdés
Ausztriában élek az osztrák párommal. Január végén fogok szülni. Kicsit meg vagyok ijedve, mert itt az emberek olyan hidegek.2008. nov. 27. 11:56
1/3 anonim válasza:
Szia,ne aggodj.lehet hogy mar meg is szültel?En a harmadik lanyomat Becsbe szültem,a sz.nö vegig velem volt.a baba olyan gyorsan jött hogy az orvos be se ert a szobaba.a korhaz tisztasaga 5 csillagos
2/3 A kérdező kommentje:
Január 25-re vagyok kiírva szülésre. Remélem nekem is szerencsém lesz és hamar kibújik a kisfiam.
2009. jan. 21. 14:41
3/3 anonim válasza:
Hali :) Nekunk ha osszejon a baba,en is itt Linzben fogok szulni :) es azt szeretnem kerdezni,hogy mivel parom helybeli,nem szeretnem a kisbabamnak a magyar allampolgarsagit adni.olvastam vhol h kell,ha nem vagyunk osszehazasodva.....Aztszeretnem kerdezni,hogy neked hogy volt a szules utan,marmint h a babat osztrak baba lett,es nem "magyar" :))?Lehet hulyen kerdeztem de most ez erdekel.A valaszod koszi! Kulonben grat. a picihez :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!