Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ausztriában, Linzben fogok...

Pinky1981 kérdése:

Ausztriában, Linzben fogok szülni. Milyenek az orvosok?

Figyelt kérdés
Ausztriában élek az osztrák párommal. Január végén fogok szülni. Kicsit meg vagyok ijedve, mert itt az emberek olyan hidegek.
2008. nov. 27. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia,ne aggodj.lehet hogy mar meg is szültel?En a harmadik lanyomat Becsbe szültem,a sz.nö vegig velem volt.a baba olyan gyorsan jött hogy az orvos be se ert a szobaba.a korhaz tisztasaga 5 csillagos
2009. jan. 20. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Január 25-re vagyok kiírva szülésre. Remélem nekem is szerencsém lesz és hamar kibújik a kisfiam.
2009. jan. 21. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Hali :) Nekunk ha osszejon a baba,en is itt Linzben fogok szulni :) es azt szeretnem kerdezni,hogy mivel parom helybeli,nem szeretnem a kisbabamnak a magyar allampolgarsagit adni.olvastam vhol h kell,ha nem vagyunk osszehazasodva.....Aztszeretnem kerdezni,hogy neked hogy volt a szules utan,marmint h a babat osztrak baba lett,es nem "magyar" :))?Lehet hulyen kerdeztem de most ez erdekel.A valaszod koszi! Kulonben grat. a picihez :))
2011. dec. 15. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!