Van valaki, aki Ausztriában szült magyarként?
Figyelt kérdés
Minden érdekel, mert úgy néz ki, nemsokára kimegyünk egy időre, és lehet, ott születik meg első gyermekünk.2011. ápr. 11. 20:09
1/6 anonim válasza:
Egy baratnom ma szult pont, meghozza ikreket, tegnap meg beszeltem vele ha ugy lessz ideje akkor fel tudjatok venni a kapcsolatot(akar emailban hogy kerdezhess tole)
2/6 anonim válasza:
Szia! én Németben élek a párommal. 1.babát várjuk. ittfogok szülni. szuper a kórházi ellátás,ha érdekel, bővebben írok róla. 24 hetes vagyok most. Itt németben lehet választani, hogy hogy akarsz szülni.
term.,vagy császár.
3/6 anonim válasza:
előző vagyok. A kórházi ellátást onnan tudom, hogy voltam kórházlátogatáson, meg élitt egy barátnőm, aki itt szült kint
4/6 anonim válasza:
21:20-nak
ha semmi nem inokolja császárt akkor is??
mert ha igen,akkor ez egy kicsit elszomorít:-(((((
6/6 anonim válasza:
Mert az egy sürgősségi életmentő bevatkozás kellene hogy legyen,nem kívánságműsor, megvan a születés természetes folyamata.
Ha valaki egészsége és semmi nem indololja, felesleges kitenni maagát és a babát is mindeféle kockázatnak,ami egy hasi műtéttel járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!