Akinek méhszájérlelő tablettával/zselével indították a szülést, mennyi idővel utána lett meg a baba?
Figyelt kérdés
39. hetes leszek, most lesz szülés indítás a cukorbetegségem miatt.2020. aug. 27. 12:57
11/18 anonim válasza:
Nekem kerek 42 hetesen indították méhszájérlelő tablettával, reggel fél 10 után megkaptam, fél órán belül 5 percesek lettek a fájásaim, és fél 2-re megszületett a lányom. Semmilyen más beavatkozás nem kellett a burokrepesztésen kívül (sem oxitocin, se semmi). De szerintem nekem az is közrejátszotta gyorsaságban, hogy már ennyire terminuson túl voltunk, szerintem csak elindulni nem akart a kisasszony :)
12/18 Lollipop Girl válasza:
Este 11kor tették fel és reggel 7re lett meg a kisfiam.
13/18 anonim válasza:
Nekem éjjel 11kor tettek fel kúpot majd hajnali 2kor elindultak a fájások, reggel 6:20kor mentem a szülőszobába mert 3 ujjnyira tág voltam már és 8:10-re lett meg a kisbabám :)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, nagyon izgulok már, holnap este helyezik fel😊
2020. aug. 29. 13:59
15/18 anonim válasza:
Egy pentek reggeli napon kaptam meg a zselet 7kor..Nekem brutal fix 3 perces fajasaim lettek a zsele felhelyezesetol szamitott 15 percen belul, es maradtak is egeszen hajnal 2-ig, senki nem akarta elhinni, a ctg alig mutatott fajasokat, de en mar a falat kapartam a fajdalomtol, es tagulni alig tagultam, masnap reggeli inditasnal szuk 1 ujjnyit sikerult, igy hulla faradtan, etlen szomjan, teljesen kimerulve indultunk neki a burokrepesztesnek szombat reggel 6kor, onnantol viszont “gyorsak” voltunk, 11.40-re szuletett meg a kislanyom. Neked ennel sokkal de sokkal gyorsabb szulest kivanok!Mindent bele!✌🏼💋
16/18 anonim válasza:
Meglett a baba?
Milyen volt a szülés?
17/18 anonim válasza:
Hogyan zajlott a folyamat végül?
Megérkezett már a kis trónörökös? :)
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen, minden rendben ment, már 4 hónapos a kislányom 🤗 Vasárnap este felhelyezték a tablettát,fájásaim ugyan nem nagyon lettek, de másnap reggel 8-kor burkott repesztett a dokim és 10:40-re meglett a kislányom. Gyors, könnyű szülés volt❤
2020. dec. 28. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!