Mennyire fáj a császáros szülés utáni első felkelés? Összehasonlítva egy hosszadalmasabb vajúdússal, ahol az ember nem tágul?
Csak az első felkelés fáj nagyon, mihez hasonló fájdalom? A többi lábra állás már azért könnyebb?
Mennyire halványódik a heg?
Nekem is kín és gyötrelem volt az első felkelés.Mellettem volt egy anyuka,reggeli zuhanyzás,fogta magát,lazán felkelt az ágyról,kisétált a fürdőbe.Utána jöttem (volna) én.Elkezdtem felülni,mire rájöttem,h nem megy,sikítottam,ordítottam a fájdalomtól,növérke húzott fel,sétáltatott ki zuhanyozni,sőt ő is fürdetett le először.Nagyon-nagyon fájt.Előtte vajúdtam 13 órát,a felkeléshez képest az maga volt a menyország!
Egész nap nem feküdtem le,csak h ne kelljen felkelni.Iszonyat volt nekem.Ágytársam meg első nap lejárt dohányozni,mint kiderült azért ilyen fürge,mert a második császára volt...Ő szerencsésebb alkat...
Én vajúdtam is, és végül császár lett.Szerintem nem lehet összehasonlítani a két fájdalmat mind a kettő fáj, és én az első nap csak görnyedve tudtam járni, és nagyon nehezen tudtam felkelni.Mondjuk amikor ott volt már a férjem akkor ő segített.(hajnalba szültünk, és után ő haza ment kicsit pihenni)
Ahogy próbálkozol egyre könnyebb és egyre kevésbé fáj, meg ha jó a kórház akkor kérhetsz fájdalom csillapítót.Én mindennap kaptam inyekcióban méhösszehúzót, és ha kértem akkor fájdalom csillapítót is.Nem tudom hogy mindenhol így ven-e.
A heg nekem pl kifehéredett, és mivel bikini vonalon vágnak alig látszik.
36+2h kismami
Tegnap 22:50. Ne is mondd, a méhszájtágítás nekem is nagyon durva volt. már féltem mikor közelített a dokim......de látod van, ainek meg az nem olyan durva.
Mindannyian mások vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!