A kelengyelistán szereplő dolgokon kívül miket vittetek még be a kórházi napokra?
Nagyobb méretű ágyalátét. (90x60, vagy 90x170)
A szobatársamra úgy ráüvöltött a nővér, mert éjszaka átázott, hogy nem hittem a fülemnek.
Nálam volt, mert én azt használtam kilépőnek is, meg tartottam tőle, hogy átázom, s nem akartam kínos helyzetbe kerülni. A baba alá is jó volt odatenni, mikor pelenkáztam, vagy, abba a tili-toli kocsiba is.
De ez, szerintem egy ilyen esetben, "elfogadható", hogy valaki átázik, erre csak fel vannak készülve.
Teljesen ki voltunk akadva miatta, hogy miért kellett akkora patáliát rendezni.
Extra töltő ha a férjed is bemegy hosszabb időre (nálunk 12 órát lehetett bent covid alatt)
Pelenka (de dugd is el, a miénknek lába kélt, és még be is szóltak, hogy miért nem készültem eléggel...)
Több törölköző, mert véres lesz minden használat után, és én 6 napig voltam bent.
Egyébként nem kellett volna annak a nővérnek kiabálni, nem direkt lett össze vérezve az ágy, és neki kutya kötelessége kicserélni, zokszó nélkül.
Ígyis úgyis újat kell felhúznia, kimosni meg nem neki kell, akkor mire a felháborodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!