Tudtok mondani olyan fiúneveket, amik nem túl gyakoriak, de nem is hangzanak úgy, mintha szappanopera szereplőről kapta volna a gyerek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 13:32
3/20 anonim válasza:
Leó, Félix, Bulcsú, Szilveszter, Dénes, Zénó, nekem ezek a szívem csücskei :)
4/20 anonim válasza:
Árpád, Csaba, Gábor, Gergő, Gerzson.
5/20 anonim válasza:
Nem tudom mi számít ritkanak felétek 😀 én rég hallottam már pl Henriket, Artúrt, Vilmos vagy Jakabot. Nekem ezek személy szerint tetszenek
Vagy pl Sebestyén, Sámuel vagy Simon, Teodor, Merse, Ábel, Antal vagy Anton, Ágost(ön), szerintem ezek részben ritkák, nem meghökkentő nevek..
6/20 SHARON TATE válasza:
Szintén Csanád :)
Zoltán
Ádám
Áron
Péter
7/20 anonim válasza:
Ubul, zente, medox, Csongor, armand, henrik
8/20 anonim válasza:
Nálunk befutó volt a Henrik, Konrád. Nagyon tetszik az Andor, Ákos. Egyébként kisfiam Erik, a tesó ha fiú Ervin lesz.
A Bercelen is sokáig gondolkodtam, de szerintem hamarosan az is felfelé indul majd a létrán.
9/20 anonim válasza:
Balázs, Bálint, Donát, Gábor, Tamás, Kristóf, Szabolcs, Szilárd, Krisztián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!