A kelengyelistán szereplő dolgokon kívül miket vittetek még be a kórházi napokra?
Nem is kaptam listát, a neten szedtem össze.
A listádon van aranyérpárna?
Mivel ágyneműt nem engedtek bevinni, egy plusz nagyobb méretű törülköző, amit a párnára fektettem, mert kipattogtam az ottani mosószertől. 🙈 Plusz egy nagyobb pléd, amivel takaróztam (tetszett-nem tetszett nekik).Pedig nem is érzékeny a bőröm.
Jégzselé a gátsebemre (nekünk nem volt a listán, meg a kézi mellszívó sem). A jégzseléért örömkönnyeket hullattam, majd második éjszaka a kézi mellszívóért is.
Itthon jobb volt az elektromos, mikor több tejem volt, de arra, hogy stimuláljuk, meg lefejjük a felesleget, a kézi nagyon jó volt.
"Kilépő" a fürdőbe.
A dm-ben lehet kapni, azt a 2 db-os, ruha felmosó szerű anyagot.
Az egyik, a csúszásveszély miatt jó felitatni az esetlegesen kipacsált vizet, a másikra jó kilépni, közben szárad a papucs is, amíg megtörölközik az ember.
(Bár ez, lehet csak az én mániám, ha idegen helyen vagyok😂🙈).
Zabkása, Karamlz sör. Nekem segìtett beindìtani a tejtermelést.
Illetve,ülőke fólia, mert gátsebbel, nem ment a kuporgás. A gátsebre aloe vera spray, betadin kenőcs. Fertőtlenítő kendők, takarításhoz... Nem ártott, borzalmas kosz volt, hiába jöttek naponta, "takarítani". 😱
Saját hőmérő a kicsinek.
Hosszabbító
Nem volt elég dugalj a szobában a töltőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!