Apukák! Az apás szülés után tényleg nem tudtatok ugyanúgy szeretkezni a kedvesetekkel?
Én is nö vagyok, a férjem velem volt a szülésnél. Azóta inkább még jobb és bensöségesebb lett a lapcsolatunk,a szex is sokkal jobb, mint elötte volt.
Nem tudom, ki találta ki ezt az ötletet, hogy ez elriasztja az apákat, elég sok mindenkit ismerek, akinek ott volt a párja is, de eddig még ilyet nem hallottam, csak itt olvastam, hogy "állitólag" van ilyen.
Én is anyuka vagyok. Sima szülésnek indult a dolog, de aztán császár lett belőle.
Mi úgy beszéltük meg, hogy ott lesz a párom, de a kitolásnál már nem (én nem szerettem volna) Én naívan azt hittem, hogy addig nincs semmi "csúnyaság", pedig van :) Szóval végignézte a burokrepesztést, a kézzel tágítást, a kacsába pisilés próbáját, a katéterezést, stb.
De nincs gond a szexel, minden rendben hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!