Mit csináljak ha azt érzem hogy nem sokára meg fog születni a lányom de kórházból meg haza küldtek?
Figyelt kérdés
Ma reggel már mentünk be mert fajasaim voltak. Délutánra elmulott aludtam és olyan 6tol megint fajasaim vannak és már olyan érzés mintha ki akarna jönni. Nem akarok itthon szülni. Aug 17re vagyok kiirva2020. aug. 15. 22:26
11/17 anonim válasza:
9, ez akkora bullshit. A második vbac baba, végig vigyorogtam, mint a tejbetök, mert hatalmasat küzdöttem érte és hihetetlen volt, hogy sikerül.
13/17 anonim válasza:
Attól hogy hazaküldtek, nem jelenti, hogy később se menj vissza. Általában azért teszik, hogy vajúdj inkább, mert a kórházban siettetnék.
14/17 anonim válasza:
Egy hónapja született meg a második babám, és nekem is ilyen hullámokba volt a vajúdás. Volt hogy a 4 perces fájások vissza mentek 20 percre, mert felébredt az egyéves kislányom, és amiatt így belassult, nem tudtam a szülésre koncentrálni, hanem rá. Amikor elvitték másnap a szüleim, utána pár órára megszületett a kisfiam. Nekem összesen 31 óra volt. Meleg fürdő, és ha tudsz járkálj egy kicsit, nekem ezek segítettek, és hipp hopp kint volt. És tudom hogy milyen fárasztó tud lenni. Plusz szerintem is egyél egy kicsit meg igyál mindenképpen! Sok sikert :)
16/17 anonim válasza:
Én annó első gyereknél mindenféle jóslófájás nélkül elkezdtem enyhén fájdogálni este 7-kor. Nulla tapasztalat ugye, mivel előtte semmi nem volt, én biztos voltam benne, hogy ebből gyerek lesz.
Bementünk, haza akartak küldeni, én is megkaptam ezt a mosolygós tippet. :) Mondtam, hogy én innen akkor sem mozdulok. Éjfél körül közölte a doki, hogy na jó, látja, hogy alakul a fejem, bemehetek.
Reggel 9-kor született meg a lányom.
Én nem bánom, hogy nem autókáztunk még 2x fél órát akkor.
Jó babázást, kérdező. :)
17/17 anonim válasza:
A vajúdás kezdetét nehéz meghatározni. Ha a vizsgálaton amúgy a méhszáj éppen csak nyílik, akkor tényleg haza lehet menni. Én most szerdán szültem, éjfélkor kezdődtek a fájások, hajnalban mentünk kórházba, és még akkor is figyelgettek, mert kevésnek imponáltak a fájások. Azért tartottak végül benn, mert egy óra alatt nagyon sokat haladt a méhszájam és úgy már nem akartak hazaküldeni. Koradélután született a kislányom meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!