Természetes szülés: hogy kell jó helyre nyomni? Mit érzel a jó helyre nyomáskor?
Sokan a fájáskor a hasba nyomnak vagy fejben ragad a nyomás /szemben ér elpattan/
Fájáskor, hosszabban kell nyomni, mint azt el tudod képzelni..
Mintha kakilnál...pont olyan
/20 p alatt lett meg a lányom a kórázba érkezés utàn/
Ha van tolófájás, rendesen és engedik, hogy a tested ritmusára figyelj, akkor érezni fogod.
Onnan tudom, hogy mikor a fiamat szültem nem voltak tolófájásaim, fogalmam sem volt mit kell igazán csinálni, érezni. A doki könyékkel segített rá, hogy meg tudjam szülni, másfél óra volt. Mikor a lányom született sokkal inkább hagytak befelé figyelni, a saját ritmusomban haladni és voltak tolófájásaim. Éreztem hogy uralom az egész folyamatot, hogy tudom mit akar a testem és ösztönösen csináltam amit kellett. 15 perc volt a kitolás, a dokim aki épp egy másik osztályon volt ügyeletes majdnem lemaradt.
4. Vagyok
Ugyanígy voltam, mint a hetes.. csak az első esetben egyáltalán nem voltak toló fájásaim.. csak fájásaim a lányommal 2h volt
Könyöklés, vákuum ( az ország legtermészetespártibb kórházában)
2. Esetben normál lefolyása volt a szülésemnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!