Akinek nem voltak jóslói egyáltalán, tudtatok természetes úton szülni?
Vagy a kettőnek egyáltalán nincs köze egymáshoz? Olvastam, hogy a jóslófájásokkal "gyakorolja" a méh az összehúzódásokat, és most ráparáztam (természetesen), hogy mivel nekem egyáltalán nincsenek jóslóim (nem is lesznek már szerintem, így a 41. héten :D ), ezért "edzetlenek" lesznek az izmaim, és gyengék és nem fogják tudni kitolni a gyereket, ezért majd oxitocin meg EDA meg minden vacak kell majd, és a végén úgyis megcsászároznak, mert csak.
Nálatok hogy volt? Működött a természetes szülés?
Engem indítottak.
Úgy volt, ha nagyon nem megy a dolog, vagy esik a baba szívhangja akkor, császároznak.
Jóslóim sosem voltak.
De végül, sikerült hüvelyi úton szülni, a császárt elkerülve.
Pedig volt egy pont, amikor azt mondtam a férjemnek 2 nagy fájás közt, hogy hagytam volna a fenébe az elveimet és ha császároztak volna, már rég túllennék rajta.
De nagyon örülök, hogy nem így lett.
Nem voltak jóslóim, bár végül természetes úton született, de volt oxytocin, hasba könyöklés, kézzel tágítás.
Tény, nem nagyon tudta a testem mit is kéne csinálnia. Elindultak a fájások, majd leálltak, majd megint elindultak, megint leálltak. Így a tágulás is nagyon lassan és nagyon nehezen ment.
Nekem sem volt jóslóm. 40hetesen befektettek, és 3nap múlva elfolyt reggel a magzatvízem még akkor sem volt, sőt semmilyen görcsöm sem. Kaptam oxit. Tágulni kitágultam arra szóval nem volt gond 2 óra alatt meglett.
Ja és 20. héttől nem is szegtem magnéziumot! Pedig ajánlották
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!