Természetes szülésre készülve is érdemes szőrteleníteni, vagy ez igazából hidegen hagyja a szülésznőt/orvost?
Azt tudom, hogy ha császároznak, akkor mindenképpen lekapják a szőrt, de én nagy naivan reménykedek benne, hogy nem lesz erre szükség. Ennek ellenére zavaró lehet a mondhatni természetes állapot a szülésznőnek, orvosnak? Mármint úgy értve, hogy pl gátvédelemre készülök, látják akkor is rendesen, hogy mi hogy áll, ha nincs leborotválva ott semmi?
Próbálkozom néha a szőrtelenítéssel, de a pocakomtól nem látom, nem is férek hozzá rendesen, így mindig hentesüzemet csinálok magamból, a bikinivonalon még csak-csak leszedem, de a "lényeget" már hetek óta képtelen vagyok normálisan leborotválni, szóval feladtam. Nem vagyok szégyenlős típus és nekem így alapvetően jobban is tetszik, szóval nem amiatt merült fel bennem, hanem tényleg a praktikussági szempontokból.
Szia
A kórházban le fogják borotvalni szülés előtt.
Persze ha már toló fajasokkal érsz be akkor nem.
Praktikussag szempontjából is javaslom, hogy engedd hogy leborotválják. Utána ugye folyik minden napokig, hetekig. Én nyáron szültem, meleg volt, 3 cm-es betét, folyton törölgetni mindent, ha még szőrős is lettem volna, akkor még kényelmetlenebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!