Miben kell szülni menni? Ti miben szültetek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 16:51
11/15 anonim válasza:
Hu hogy csináltatok, hogy nem lett semmi baja a szulos ruhatoknak? En örülök, hogy kórházi leplet kaptam. Az a csomó ver meg redva ami rajta volt, mire meglett a gyerek... ha a saját cuccom lett volna felgyujtom, az fix.
13/15 anonim válasza:
Hideg van a szuloszoban. Van aki fázik. Mondjuk nekem ilyen funkcióim nem voltak. Éhség, szomjúság, fazas. Semmi. Dunsztom sincs volt e zokni rajtam.
14/15 anonim válasza:
Én bennt feküdtem már amikor megindult a szülés. A saját hálóingenben lementem. Majd jött a fürdés stb. akkor már kórházit kaptam. Ahol most fogok szülni ott nem tudom mi a módszer ilyenkor. Majd meglátjuk.
15/15 anonim válasza:
Én saját hálóingben szültem, kánikulában, de mivel a szülőszoba klímás volt, így nemhogy melegem lett volna, de zokni és sok takaró is volt rajtam. A hálóingbe pedig még csak bele sem izzadtam.
A vajúdó nem tudom milyen, ott sosem jártam.
Egyébként pedig az adott kórház protokollját kell követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!