Van rá lehetőség, hogy orvosi indok nélkül császármetszést kérjek, bőv. lent?
Az első gyermekem természetes úton született. Valószínű az orvosok miatt, de szörnyű élmény volt. Fizetni szeretnék egy orvosnak, hogy program császárt csináljon. Volt valaki így akinek sikerült, hogyan?
(Olyat légyszíves ne írjatok, hogy a császár is fáj, tudom de az legalább csak utána, a természetes előtte is és utána is)
Inkább egy jó orvost, kórházat keress akik nem sürgetik a szülést, támogatják a gátvédelmet... Stb
Császár után 2 hétig nem tudtam nevetni, köhögni, orrot fújni mert rohadtul fájt. Felállni is mindig alapos tervezést igényelt. 1 éves a babám. A heg a mai napig sokszor viszket. Érzékeny és néha belenyilal a fájdalom. Jah és valószínűleg összenövésem is lett ami a térdembe kisugárzó fájdalmat okoz. Hát valami fantasztikus
Nekem a baba változó fekvése miatt lett végül programozott császárom.
Reggel 9 körül volt a műtét, délután 5-6 körül állítottak fel először, letusoltam, kivették a katétert és mentem. Direkt nem hagytam el magam, nem feküdtem napokig. Kellemetlen volt, fájdogált, de mentem egyre többet és egyre könyebb lett.:) pénteken volt a műtét, vasárnap már mintha mi sem történt volna.
Szerintem ez teljesen egyénfüggő, valaki gyorsabban, valaki lassabban gyógyul. Nem mindegy utána mennyit mész / fekszel, nem mindegy a tested hogy bírja.
Ez az Én saját tapasztalatom, nekem nem volt az utána való felépülés sem hosszú, sem túlságosan fájdalmas.
Első babám, én borzasztóan féltem a hüvelyi szüléstől, eleinte császárt szerettem volna, bár utána már nem igazán érdekelt hogy lesz ahogy telt az idő, de végülis tényleg császár lett a vége :)
Engem édesanyám császárral hozott a világra,mivel az ikertesóm keresztbe feküdt. Régen volt(20on éve)már,de nagy hege lett utána,belázasodott a nem megfelelően ellátott seb miatt(siettek a műtőben,mert életveszélyben lévő lányt hoztak be). Pár év múlva újra műtötték,mert egy csomó lett a vágásnál. Nem könnyebb így sem szülni.
(Fogadott orvosa volt anyunak+dr-->extra figyelmet kapott. Még is voltak komplikációk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!