11 év lesz a két szülésem között. Mindenki azt mondja, hogy szinte újra első szülőnek számítok.13 órát vajúdtam a nagylányommal, mert nem akartam tágúlni. Megint ilyen hosszú vajúdásra számíthatok?
Figyelt kérdés
Én azért bízom abban,hogy "emlékszik" a szervezetem még valamire az első szülésből!! Holnapra vagyok kiírva,ma a méhszáj 1110-es volt.2008. nov. 26. 16:46
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mert nekem is 11 év lesz a két szülésem között. Én ugy emlékszem,hogy 9-10 óra volt a vajúdásom.Amig megszületett az én nagylányom is. Én egyébként január 7-re vagyok kiírva. Még van egy jó erős másfél hónapom.Remélem,hogy ez most majd nem tart olyan soká mint az első. (fiú lesz vagy kislány?)
Nekem kisfiú, bár a párom nagyon kislányt szeretett volna.Bocsi,hogy nem igazán a kérdésre válaszoltam. Könnyű szülést kívánok neked :-)
2/3 anonim válasza:
Szia.Nekem 16 év van a két srác között,a pici most májusban született.A nagy fiúval 4 órát vajúdtam,akkor 20 éves voltam,a kicsivel 2 órát,pedig nem lettem fiatalabb...de mindent tudatosabban csináltam,mint akkor.Normál súllyal kezdtem a terhességet,nem híztam sokat,jártam jógázni,pihentem,stb.Ennyiben különbözött,semmi másban.Illetve most fájdalomcsillapítót se kértem(szinte ideje se lett volna hatni!)és nem volt gátmetszésem se.Szval sztem az én szervezetem nem felejtette el.Könnyű,gyors szülést!!!
3/3 anonim válasza:
Ilyen méhszájértékkel szerintem könnyebb szülésed lesz.
Én 2000-el mentem be szülni, így sokkal nehezebb volt, ott kellett teljesen kitágulnom.
Fel a fejjel, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!