Aki a kiírt időpont előtt 4-5 héttel megszült, annak miért kellett szülnie?
Szia!
Én a 36. hétre szültem, éjjel elfolyt a magzatvíz, és be kellett mennem. Váratlanul ért, habár a doki mondta, hogy végig semmiképp sem fogom kihordani. Már teljesen lent volt a feje.
De minden rendben volt nálunk is, a baba 3050g lett, mindenki szerint inkább el lett számolva valami. Nem úgy nézett ki, mint egy koraszülött, nem is rakták inkubátorba.
lett volna 4 kg feletti, ha végig kihordom.
Én 2 hete szültem a 35. héten. Nálam a kisfiam volt aki nagyon sietett, mert akkorát rugott, hogy megrepedt a burkom és elfolyt a vizem. Nálam visszatartották, mert kellett adni tüdő erősítő szteroidot, annak pedig hatni kell. 2700g és 47 cm volt a kisfiam, de sajnos ő inkubátorba került, mert alacsony volt a vércukra.
Aznap biztosan lehetett valami front, mert 8 kismama szült meg egymás után.
Nekem szerencsém volt, mert 30 perc volt az egész szülés és vajúdás.
Ha végig kihordom, biztosan lett volna 4kg körüli és akkor nem lett volna ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!