Már minden bajom van, normális hogy nagyon várom a végét?
Eddig is nagyon bennem volt az, hogy nagyon várom hogy a kisbabámat a kezemben tarthassam, és a körülményekhez képest jól is viseltem a terhességet.
Most a 39. hétben vagyok, sokszor sírni tudnék, annyira kivagyok. Hangulatingadozások, hatalmas pocak, ami tiszta piros csík annak ellenre hogy kenem folyamatosan, fájó bőr, gyomorsav folyamatosan fent van, aludni egyáltalán nem tudok. Max nap közben 2x1 órát
Eddig rettegtem a szüléstől, most már nagyon várom hogy ennek az állapotnak vége legyen. Egyre jobban aggódom amiatt is, hogy minden rendbe menjen ès a baba is egészséges legyen. Nagyon szeretném már a karjaimban tartani és gyönyörködni benne.
A végére nektek is elszállt a rózsaszín köd a várandósság felett, és ilyen érzéseitek lettek? Vagy csak én őrülök meg a végére?
Nem tudok aludni, pont ez a probléma😅
Ha màr kint lesz, legalább lesz értelme virrasztani.
Szerintem teljesen normális, legalábbis én remélem, hogy az, én is ugyanígy érzek :D Mármint fizikailag nem, mert szinte jobban érzem magam, mint a 30. héten, olyanokat alszok, mint egy jóllakott csecsemő, tehát nekem a várandósság maga az nem okoz különösebb problémát, de a lelki része... Attól teljesen kivagyok. Hangulatingadozás itt is beköszönt, amit nem szeretek egyáltalán, türelmetlen vagyok, már túl akarok lenni az egészen, hogy végre értelmesen töltsem az időm, ne csak várjak a valamire.
Pedig én imádtam várandós lenni. Mostanra meg már elegem van belőle, hiába álomszép még most is igazából.
Kitartást, 39. héten már közel a vége! :) Akárhogy is nézzük.
40+3 hkm
Én is várom pedig rózsaszín köd sem volt. Végigparázom egy előző vetélés miatt,aggódom ha nem mozog eleget, feszít, fàj ( faros baba). Sav,nem alvás nálam is. Igazán néha pofánverném aki azt mondja imád terhes lenni..(persze csak irigységből). Utána is aggódni fogok de igen,legalább már lenne miért mert ott lesz ő.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!