Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet bármilyen bajom abból...

Lehet bármilyen bajom abból ha abszolút nem tudtam pihenni a szülést követően?

Figyelt kérdés

Második gyerekünk, a nagyobb 2,5 éves izgő-mozgó. Úgyhogy mellette nem unatkozom. Plusz apuka a munkája miatt semmit sem tud segíteni. Belföldön kamionozik reggel elmegy este jön. Minden nap főzök neki, (nem tudjuk hozatni mert glutén érzékeny és itt a városban nincs ilyen menü) plusz van mellékes munkája is hétköznap hétvégén mikor nem kamionozik. Más segítség elvétve van.

Én eddig ezen nem agyaltam hogy bármi bajom lehet, de tegnap össze futottam egyik kollégámmal. Ő ijesztett rám hogy bajom is lehet ha nem tartom be a 6 hét pihit. De két gyerekkel haztartassal ezt aligha lehet.

Van valakinek ilyen téren tapasztalata? Tényleg lehet ettől bajom? Természetesen szültem, nem vágtak. Vérzek még picit de nem vészes.

Köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 11. 11:01
1 2
 11/11 khniki ***** válasza:
Remélhetőleg nem lesz. De tudtommal a 6 hét pihenés be nem tartása évekkel később okozhat problémát.
2020. júl. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!