Mit hallottatok arról, hogy ha nem házasságban születik a babátok, akkor már nem elég az apasági az anyakönyvezéshez a kórházban, hanem kell hajadonsági igazolás is?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 16:07
11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönet.Akkor még ezt is elintézzük a biztonság kedvéért.
Az akkurátus válaszolónak: nem kell rögtön megsértődni.Én csak azt írtam, hogy mivel életemben nem voltam még házas, nálam semmi köze a váláshoz, nem is erre vonatkozott a kérdés...Bocsánat, hogy csak arra vagyok kíváncsi, amit megkérdezek.;)
2010. aug. 3. 14:11
12/12 anonim válasza:
hali. én most szültem(2 hete) kaposváron és csak az apasági nyilatkozatot kellett leadni, személyit, lakcímkártyát. amikor csináltattuk az apasági nyilatkozatot, akkor kellett arról nyilatkozni, hogy nem vagyok/voltam házas, és nem vagyok bejegyzett élettársi kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!