Hogy viseltétek szülés után azt, hogy ömlik belőletek a vér?
#4 (nem en pontoztalak le csak valaszolok)
1.nel csaszar lett, ettol fuggetlenul az aranyerem kijott ami piszkosul fajt, a csaszarhegem fajt es a tejbelovelles nagyon durva volt, begyulladt, becsomosodott az egesz, plusz mivel ram nyitottak februarban a vajudoban az ablakot ejjel, megfaztam es belazasodtam.
2. Termeszetes szules, aranyer, gatmetszes es meg durvabb tejbelovelles plusz emlekszem jottek folyton nyomkodni a mehemet.
Ezek utan szinte eszre sem vettem h amugy meg verzek is, idonkent atcsereltem a tena bugyit, viszont klassz volt h sosem azott at es nem kellett a tetejebe haloingeket mosni.
Nem olvastam végig az összes választ, bocs ha már írta valaki.
A Tenát ajánlom én is, de sokan nem tudják, hogy fel lehet íratni receptre, és így nagyságrendekkel olcsóbb.
Szakorvosi (nôgyógyász is jó) ajánlás kell hozzá, azt odaadni a háziorvosnak, ô ad receptet.
Ha jól emlékszem, a 30db-os csomag volt 800Ft.
Ennyi nem fog kelleni, de az ITO-n szoktak örülni a maradéknak 🙂
Kedves Kérdező!
Én jól viseltem, mivel nekem nagyon durva havi vérzésem volt/van,olyan hogy inkotenciabetét + tampon kombó szükséges, sőt volt több olyan hónap mikor gyógyszerrel mulasztották el a sima menszeszem annyira véreztem.
A szülésnél a kórházi betétet használtam, első nap volt baleset, de azért mert katéterem volt, és folyt minden, de másnaptól nem volt baleset,negyed napra jöttünk haza sima normál betéttel, alig véreztem.Nekem egy havi vérzés több vérrel jár, mint a szülés után volt.
Én nem véreztem annyira durván, hogy egy ilyen hatalmas betét megteljen, pedig tényleg hatalmas volt :D (Természetes szülés, óriási baba, gátvédelem). Nekem mondjuk nagyobb gondot okozott a kimerültség (3 napig nem aludtam, csak 3 órát azt is részletekben).
Nálunk a férjem is bent volt végig, családi szobában, így ő babázott, amíg én wc-re mentem vagy zuhanyozni
2
4
5
6
Vagyok
Azt hiszem túltoltam a kérdés válaszolását
Nekem is chicco volt
Simán semmi nem tartotta oda
Rossz hogy nincS
ragszalagja
4. Pontozás jogos
Teljesen off
Köszönöm a választ..
Nekem 1 öltésem volt..
Simán rohangáltam
Mind2 szülés után
Császáros szobatársnak segítettem a babával
/ császár az más kérdés ugye.. az a látottak alapján brutál/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!