Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy viseltétek szülés után...

Hogy viseltétek szülés után azt, hogy ömlik belőletek a vér?

Figyelt kérdés
39. hétben járó kismama vagyok, és kíváncsiságból kibontottam a kórházi csomagomba bekészített szülés utáni betétet, ami hatalmas. Illetve tena pelenkát is tettem be. Félek, hogy nehezen viselem majd a melegben hogy tocsog a vérem, alapvetôen azt sem tudom hogy tudok majd elmenni 1-2 óránként wcre a gyerek mellől aki màr mellettem lesz. A kórteremben nem lesz külön wc, a csecsemősökhöz rohangáljak majd folyton?
2020. júl. 10. 03:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Belőlem nem ömlött a vér egyik szülésem után sem, kb. mint egy menstruáció. Allways night betét elég volt. Az elsővel kétágyas szobában voltam, volt wc, a másodikkal vip szobában, itt is volt saját mosdó. A babát addig a kiskocsiba raktam addig míg a mellékhelyiségben voltam. Otthon sem volt másképp. Június közepén és szeptember elején szültem őket.
2020. júl. 10. 07:44
 12/19 anonim ***** válasza:

#4 (nem en pontoztalak le csak valaszolok)

1.nel csaszar lett, ettol fuggetlenul az aranyerem kijott ami piszkosul fajt, a csaszarhegem fajt es a tejbelovelles nagyon durva volt, begyulladt, becsomosodott az egesz, plusz mivel ram nyitottak februarban a vajudoban az ablakot ejjel, megfaztam es belazasodtam.

2. Termeszetes szules, aranyer, gatmetszes es meg durvabb tejbelovelles plusz emlekszem jottek folyton nyomkodni a mehemet.

Ezek utan szinte eszre sem vettem h amugy meg verzek is, idonkent atcsereltem a tena bugyit, viszont klassz volt h sosem azott at es nem kellett a tetejebe haloingeket mosni.

2020. júl. 10. 08:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes választ, bocs ha már írta valaki.

A Tenát ajánlom én is, de sokan nem tudják, hogy fel lehet íratni receptre, és így nagyságrendekkel olcsóbb.

Szakorvosi (nôgyógyász is jó) ajánlás kell hozzá, azt odaadni a háziorvosnak, ô ad receptet.

Ha jól emlékszem, a 30db-os csomag volt 800Ft.

Ennyi nem fog kelleni, de az ITO-n szoktak örülni a maradéknak 🙂

2020. júl. 10. 08:29
 14/19 babyboom567 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én jól viseltem, mivel nekem nagyon durva havi vérzésem volt/van,olyan hogy inkotenciabetét + tampon kombó szükséges, sőt volt több olyan hónap mikor gyógyszerrel mulasztották el a sima menszeszem annyira véreztem.

A szülésnél a kórházi betétet használtam, első nap volt baleset, de azért mert katéterem volt, és folyt minden, de másnaptól nem volt baleset,negyed napra jöttünk haza sima normál betéttel, alig véreztem.Nekem egy havi vérzés több vérrel jár, mint a szülés után volt.

2020. júl. 10. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Én nem véreztem annyira durván, hogy egy ilyen hatalmas betét megteljen, pedig tényleg hatalmas volt :D (Természetes szülés, óriási baba, gátvédelem). Nekem mondjuk nagyobb gondot okozott a kimerültség (3 napig nem aludtam, csak 3 órát azt is részletekben).

Nálunk a férjem is bent volt végig, családi szobában, így ő babázott, amíg én wc-re mentem vagy zuhanyozni

2020. júl. 10. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Tena bugyival nagyon kényelmesen viseltem mindkét szülésem itán a kórházi napokat. Haza már sima betéttel mentem. Mivel ezek a bugyik nagy mennyiségű vizelet felszívására vannak így gyorsan elvezetik a nagyobb mennyiségű vért is. De sok mindentől függ a vérzés mennyisége is meg az időtartama is. Nagyon egyéni.
2020. júl. 10. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Első 2 nap olyan volt, mintha simán menstruálnék, csak nem használhatok tampont, utána már tisztasági betét is elég volt
2020. júl. 10. 10:25
 18/19 khniki ***** válasza:
Chicco szülés utáni betétem volt. Erősen véreztem, de mindent felfogott, úgyhogy nem zavart. Tudtam, hogy ilyen lesz. Ennél sokkal rosszabb volt a szülés utáni első menzesz..
2020. júl. 10. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

2

4

5

6

Vagyok

Azt hiszem túltoltam a kérdés válaszolását

Nekem is chicco volt

Simán semmi nem tartotta oda

Rossz hogy nincS

ragszalagja

4. Pontozás jogos

Teljesen off

Köszönöm a választ..

Nekem 1 öltésem volt..

Simán rohangáltam

Mind2 szülés után

Császáros szobatársnak segítettem a babával

/ császár az más kérdés ugye.. az a látottak alapján brutál/

2020. júl. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!