Hogyan készülsz második császárodra, hogy könnyebb
legyen a felépülés?
Figyelt kérdés
Mivel prog császárom lesz, összegyújtenék pár infőt, háth nekem vmi kimaradt.
2010. aug. 2. 13:58
1/6 anonim válasza:
Ha neked már van infod leirnád,érdekelne...én eddig sehogy,max azzal hogy vettem egy szülés uténi hasszoritot,ami állitólag nagyon jol jön hasi műtétek után.
2010. aug. 2. 14:01
2/6 anonim válasza:
Szia!
Különösképpen én sem készülök rá.Ugyan úgy a 36ik héten bekészítem azért a kórházi csomagot, ha esetleg a csajszi a műtét elött kikívánkozna.Már neki álltam hogy redbe rakjam a szobáját mire megérkezik.
Majd a héten leülünk megbeszélni,hogy a kórházban töltött idő alatt, hol legyen a kisfiam.És valószínüleg mielött be kellene feküdnöm előző 1-2 nap kitakarítom a lakást, hagyok itthon a férjemnek 1-2 napra meleg kaját, meg kimosok előre mindent.Ennyi. :)
Remélem tudtam segíteni. :)
35+5h kismami
2010. aug. 2. 14:20
3/6 anonim válasza:
Mivel tudod/tudjuk mi vár ránk szerintem könnyebb lesz,mert nem kell már az ismeretlentől félni,ezért én lélekben úgy érzem "már" felkészültem,és szerintem te is.Én inkább a hazaérkezésre próbálok "felkészülni"mert két gyerekkel talán nehezebb a felépülés is,és az ellátásuk is.Pl.: a szabikat úgy időzitjük,hogy apa itthon legyen velünk 1-2hétig.Igen szerencsés vagyok mert a párom simán megfőz,intézkedik,még takarít is ha kell,de ami a legfontosabb nagyon jó apa maximálisan.Előtte még talán egy komolyabb hűtőfeltöltés,takarítás.De mondjuk kicsit off mert nem programozott szülésnél is hasonlóan tennénk.Gyors felépülést kívánok neked!25h.kismama
2010. aug. 2. 14:41
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de gondolok itt a
-gézbugyika /amik nélkül halál lenne az élet bent/
-a szopókás ásványvízre/ hogy fekve ne keljen mindig felülni és ne öntsem le magam
-a fertőtlenítő kendőkre /hogy a wc-t mielőtt ráülök letöröljem, mert ugye csásáros sebbel lehetetlen tartani magam/
érdekes de nekem pl a dokim kifejezetten nem ajánlotta a hasleszorítót, bár megvettem. Szépen visszament a hasm, talán volt benne igazság, hogy anélkül hamarabb helyreállnak az izmok.
Vkinek van még vmi ötlete?
2010. aug. 2. 19:01
5/6 anonim válasza:
3 válaszoló vagyok.A wc-re lehet kapni a gyógyszertárban ülőkére papírt,amit csak felhelyezel és a lehúzás lerántja magával.Iszonyú praktikus volt nekem.Egyébként pont ezért írtam hogy akinek volt már egy,az "rutinos"mert amiket te magad írtál azok kb kimerítik amit tehetsz.Én még azt fogadtam meg magamnak hogy a tusoláshoz való papucs ne lábujj-bedúgós legyen,mert nem tudtam lehajolás nélkül belebújni,ami ugye finom érzés volt nagyon...Ja és próbáld meg(te is)kifejleszteni a karizomból való felülést,és az ágyból ki/le gurulást.(a szobatársak csak ámultak a teknikámon):)
2010. aug. 2. 19:23
6/6 A kérdező kommentje:
Igen olvastam, hogy van aki hevederrel készül a felüléshez. Mondtam a férjemnek a dolgot és kőrberöhögött. Azért elmagyaráztam neki, hogy az ne röhögjön aki egy nyamvadt pattanás nyomást nem él túl, mert a császár az biza nem piskóta :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!