Már csak pár nap van szülésig és nagyon félek mit csináljak?
Nálunk volt lehetőség 1 vagy 2 ágyas fizetős szobát kérni, ahol reggeltől este 7ig bent lehet apuka is. Szerintem ha van ilyen lehetőség, érdemes kihasználni. Éjszaka szerintem egyedül leszel a babaval, de van olyan kórház is, ahol éjjelre le lehet adni a babát.
A fájdalom részről mindent leirtak már, nagyon fog fájni, de ki lehet, es ki is fogod bírni, érdemes arra gondolni hogy minden fajassal közelebb a vége, és meglathatod a kisbabad. Ha van lehetőség a kádban vajudast, és a gázos erzestelenitot érdemes kiprobalni, bár mindenhogy fáj, de nekem ezek kicsit segítettek.
Ne stresszelj ezen szerintem.
Biztos fáj, nem véletlen nehéz másoknak is, de az utolsó gondolatom lenne ebben az esetben a te helyedben az, hogy ez mennyire fog fájni. Életet adsz. És ez a fájdalom meg fogja érni. Hiba ilyenkor arra gondolni, hogy mennyire fog fájni. Sőt, ha arra gondolsz hogy fájni fog, akkor mégjobban fog fájni, ahogy azt előttem is írták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!