Az igaz, hogy a fiúk általában elöbb születnek meg a kiírt dátumnál? Vagy ez is mendemonda? Nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 13:21
11/13 anonim válasza:
Én a kiírt dátum előtti nap este 10-kor szültem, tehát 2 órával jött hamarabb.
12/13 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 2 héttel hamarabb jött. Nem valószínű, hogy a neme miatt... toxémiás voltam. Sok mende-monda van ezzel kapcsolatban, de ezekre nem lehet alapozni. :(
A hasam állásáról pl. mindenki azt mondta, hogy tuti biztos, hogy lány, mégis fiút szültem.
13/13 anonim válasza:
Aki lepontozza a válaszokat indokolhatná, hogy miért "helytelen" az az 1 mondat, hogy egy héttel korábban szültem a fiam. Vagy talán rosszul tudom és nem is egy héttel korábban jött....??? IQ betyár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!