Mit jelent pontosan az, hogy valakinek "fogadott orvosa" van a terhesség során?
Ha fizetem a TB-t akkor miért kell külön fizetni, ez igazából korrupció, csak senki nem nevezi annak?
Enélkül hogyan lehet terhesgondozásban részt venni és szülni?
29es, ahol én szültem, akinek nincs fogadott orvosa sírva könyörgött epidurálért, mire odaért az anesztes addigra már nem kaphatott. Én első nyikkra megkaptam. Mint ahogy én vajúdhattam kádban, aki ügyletesnél szült az nem. Én megkaptam a VIP szobát míg aki sztk alapon szült nem.
nekem ezek a különbségek simán megérték azt amit fizettem.
Mindkét terhességemnél volt fogadott orvosom. Az első 35 hetesen született, vasárnap. Szerencsém volt, mert pont a dokim volt aznap ügyeletes, másnaptól ment egy hét szabira, így végül sikerült nála szülnöm, de ha épp nincs bent, akkor esélyem se lett volna.
Második szülésnél,csak a szülésznő ért oda a szülésre, így az ügyeletes dokinál szültem. Az orvosom a végére futott be, így a varrást+egyebek megcsinálta.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy felesleges volt orvost fogadni. A vizsgálatoknál se volt mindegy, hogy tudja a doki ki vagyok, miről beszéltünk a múltkor, esetleg milyen vizsgálatokat kért a kontrollra és miért..stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!