Szülés után mikor tudtatok elmenni nagywczni, mennyire fájt?
Első szülesem után 4 nappal sikerült. Minden nap kaptam székletlazítót,de semmi sem történt. 4. nap mondtam a nővernek, hogy adjon valami ütős cuccot, mert a doki azt mondta, hogy addig nem veszi ki a varratot, míg nincs széklet. Esti vizit után visszajött a nővér, és sunyiba adott egy glicerines kúpot. 1 óra múlva megvolt a hatása, fájni nem fájt, másnap reggel ki is szedték a varratokat, mehettünk is haza.
A második szülésemnél nem adták a székletlazító bogyókat, hanem 2 nap után hoztak valami hashajtót, hogy vegyem be, de lehetőleg akkor, ha jön latogató és tus vigyázni a babára, vagy adham be addig a csecsemősöknek, mert durva lesz a hatása. Este mielőtt elvitték fürdetni bevettem, és 10 percml múlva már a wc-n ültem. Tényleg hatásos volt, kerdeztem is utólag,hogy mi a neve, jó lenne otthonra is mert elég székrekedéses vagyok, de nem mondták meg,állítólag csak orvosi felügyelet mellett használható. Nem fájt egyáltalán.
Programozott császárom volt.
Ahogy kihuztak a katetert (13 óra múlva) rögtön mentem pisilni ami azt mondták lehetetlen csak ínger :)....
WC a császár utáni másnap reggel, nem fájt egyáltalán semmi. Pedig azt hittem fájni fog. Se aranyér, se semmi ilyesmi. Mindenkinek ilyen szülést, és felepulest kívánok 😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!