Van más is, aki feszélyezve érzi magát, ha pl barátnál, koliban stb, nem otthon kell nagywczni? Nem növöm ki úgy látom. 25/l
Ez igen, nem volt olyan s.z.a.r. amit ne tudtál volna visszatartani? Ejha...
Jártam úgy, hogy két faluval arrébb izzadva próbáltam visszatartani, kesztyűtartóban nézelődtem, hogy van-e zsebkendő, bármi (nem volt) aztán megláttam a helyi presszót, nyitva volt. Index jobbra, keresztbe ahogy sikerült megálltam, lábam a kuplungról hamarabb engedtem fel, mint leállítottam a kocsit, szóval még ugrott is egyet 😀 beszaladtam hetykén a budi felé sietve kértem három deci sprite-ot (mert a legtöbb helyen fogyasztó vendégek használhatják a wc-t). Pultos csajszi mondta, csak 7up van, mondtam "jó lesz az is!" és bebas.z.tam magam után az ajtót.
A presszóban lévő falu alkoholistái behugyozásig röhögtek a jeleneten, simán hallottam őket. Viszont mikor végeztem, kimentem, mindenki elhallgatott, várták a hírt vagy nem tudom... 😀 Kifújtam a levegőt majd felmutattam a hüvelykujjam és mondtam, hogy sikerült, beértem. Mintha gólt lőtt volna a helyi focicsapat, úgy örültek 😀 7up-ot megittam, közben beszélgettünk, jó volt a hangulat. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!