Van más is, aki feszélyezve érzi magát, ha pl barátnál, koliban stb, nem otthon kell nagywczni? Nem növöm ki úgy látom. 25/l
Én nem is ismerek olyat, akinek ez ne okozna problémát.
Kivétel a cifraføsás, de azon kívül szoros visszatartás.
Nekem gyerekkoromban ez annyira durva volt, hogy inkább haza is jöttem nyári táborból amikor már nem tudtam visszatartani. (Kb 3 napig bírtam!)
Aztán kb 14 éves lehettem, amikor volt egy edzőtábor, ahol a második nap nagyon rámjött, visszatartani nem ment, hazamenni meg nem akartam, mert túl jó volt a tábor, így kénytelen voltam. És csodák csodája sikerült. Ezután fokozatosan oldódott fel bennem ez a gátlás és nem kellett többi a wc-zésen parázni. Azt hiszem úgy 17 éves koromra szűnt meg teljesen a probléma, most huszonévesen bárhol szarnék 😀
Nem tudom neked mi lenne a megoldás, ne tartsd vissza, próbálkozz. Egy pozitív élmény is sokat számíthat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!