Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van más is, aki feszélyezve...

Van más is, aki feszélyezve érzi magát, ha pl barátnál, koliban stb, nem otthon kell nagywczni? Nem növöm ki úgy látom. 25/l

Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 06:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es, na de te gondolom, férfi vagy. Ez nem ejha teljesítmény, csak úgy van. Ha fosok, nem megyek el itthonról, magamat meg ismerem annyira, hogy tudjam, mitől szarok be, olyat nem eszek-iszok máshol, csak itthon.
2019. szept. 20. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Én is így érzek.:D
2019. szept. 20. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem is ismerek olyat, akinek ez ne okozna problémát.

Kivétel a cifraføsás, de azon kívül szoros visszatartás.

2019. okt. 21. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekkoromban ez annyira durva volt, hogy inkább haza is jöttem nyári táborból amikor már nem tudtam visszatartani. (Kb 3 napig bírtam!)

Aztán kb 14 éves lehettem, amikor volt egy edzőtábor, ahol a második nap nagyon rámjött, visszatartani nem ment, hazamenni meg nem akartam, mert túl jó volt a tábor, így kénytelen voltam. És csodák csodája sikerült. Ezután fokozatosan oldódott fel bennem ez a gátlás és nem kellett többi a wc-zésen parázni. Azt hiszem úgy 17 éves koromra szűnt meg teljesen a probléma, most huszonévesen bárhol szarnék 😀

Nem tudom neked mi lenne a megoldás, ne tartsd vissza, próbálkozz. Egy pozitív élmény is sokat számíthat:D

2019. okt. 21. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Én rájöttem, hogy ha tartogatom, csak keresztbeáll bennem, aztán fél óra kiküzdeni mikor végre eljutok a budiig. Nekem ez nem ér ennyit, főleg nem szeretném hogy egy csúnyább erőlködéstől kiújuljon az aranyerem. Ha menni kell, akkor menni kell, bárhonnan felállok ha jön a hívás, akkor letudom 3 perc alatt.
2019. okt. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!