Sima, vagy császár? Melyik fájdalmasabb mindent egybevetve? (vajúdás + gátseb kontra hasi műtét gyógyulása)
Figyelt kérdés
Tudodm, a babának jobb a sima, de nálam eü. okok miatt császár van kilátásban.2010. aug. 1. 15:54
11/12 anonim válasza:
Szia nekem rendes szülésem volt sikeres gátvédelemmel szülés utánn már rohagáltam kutya bajom nem volt gyorsan szültem a vajudás nem volt gáz nekem és gyors is volt kb 2 óra a kitolás fájt de nem kértem semmit igaz idő sem lett volna rá...3 tolofájással 2 perc alatt megvolt a lányom...nekem nagyon szép volt a szülés és nagyon gyors mindenkinek ilyet kivánok...már másnap szültemm volna igaz a végén azt hittem deréktol lefelé leszakadok de elmult mikor kibujt a lánykám...
12/12 anonim válasza:
Császár jobb, kiméletesebb. A sima az egy kínszenvedés. Ebben a modern világban, él kéne már felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!